Жесток и жалък: Венелин Петков мъсти на Николета чрез децата!

https://goreshto.net/goreshto/zhestok-i-zhalak-venelin-petkov-masti-na-nikoleta-chrez-decata/125970 Goreshto.net
Жесток и жалък: Венелин Петков мъсти на Николета чрез децата!

Жалък и жесток човек се оказа Венелин Петков

Той е решен с цената на всичко да съсипе бившата си Николета Маданска. Двамата отиват на съд, за да имат попечителството над двамата си сина.

Бившият директор на новините по Би Ти Ви е решил, че Николета не е перфектна майка и затова иска да й отнеме децата. Същите, за които не е полагал грижи и не е поглеждал. Първородният му Йоан е на четири, година и половина по-малък е брат му Михаил. Години наред Венелин не ги поглеждал,  а сега се сетил да бъде баща

„Николета е перфектна майка. Винаги е с децата. Води ги на езда, на плуване, да спортуват. Отделя цялото си свободно време за тях.

Дори отложи започването на работа, само да е по-дълго до малчуганите. Венелин се сеща за тях от дъжд на вятър, само по рождените им дни и рядко по празници, сега иска да се прави на перфектен баща! Срам и  позор!“, беснеят близки на спортната журналистка.

Николета дълго търпя тежкия характер на Венелин, както и неговото нежелани еда се вклечи в домакинската работа и отглеждането на децата.

Заради което тя се изнесе в дома на родителите си в Лозен, заедно с двамата си сина. Роднините на журналистката са убедени, че никой съд не би позволил една перфектна и отдадена майка да загуби делото за попечителство и да ги даде на безотговорен баща. Чиято единствена цел е  да съсипе бившата си от злоба!

 Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.