Жестока смърт в семейството съсипа Мая Манолова!

https://goreshto.net/goreshto/zhestoka-smart-v-semeystvoto-sasipa-maya-manolova/113632 Goreshto.net
Жестока смърт в семейството съсипа Мая Манолова!

Мая Манолова не е на себе си заради това брутално и жестоко убийство

Бившият омбудсман и депутат се прости с любимия си домашен любимец Арчи. Затова алармира самата Манолова. Но не естествена смърт е покосила четирикракия й любимец, а брутално и жестоко убийство.

Бившата депутатка е смазана от мъка, след като неизвестен изрод отрови любимото й същество, кучето Арчи.

Жестокото престъпление се извършва в пернишкото село Рударци, където живее тя със семейството й. Но не само тя е пострадала, а бандита е отровил още пет кучета и няколко котки.

Домашните животни са оставени да умрат в адски мъки. За това сподели кметът на селото Богдан Богданов.

Той твърди, че има разследване и се преглеждат внимателно всички камери в селото.

„Каквото и да ми коства, ще намеря този жесток убиец.Този урод ходи и хвърля отрова по дворовете на къщите, за да убие по особено жесток начин животинките, които с нищо не са му навредили. Това не е човешко!Как спи, как се храни и движи, каква черна душа трябва да има“, огорчена е Мая Манолова.

Тя, заедно с кмета на Рударци алармират хората да са особено бдителни. И ако видят, че кучето им погълне нещо, подобно на отрова, веднага да вземат мерки. Да му дадат да пие разтвор от вода със супена лъжица сол или кислородна вода, за да повърне. След което да бъде заведено на ветеринар, за да го спаси.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.