Жив ли е Георги Илиев?

https://goreshto.net/goreshto/zhiv-li-e-georgi-iliev/47219 Goreshto.net
Жив ли е Георги Илиев?

Във Фейсбук отново спекулират с легендарния висаджийски бос
Фейсбук група, посветена на Георги Илиев, излезе с новина, че босът на ВИС е жив и смъртта му е била една огромна конспирация. Подобна тема се дъвче в пространството от години и в крайна сметка няма никакви доказателства, че Главният е исценирал гибелта си.

Най-големите маниаци на тема “БГ мафия” са убедени, че Илиев си харчи милионите в някоя чужда държава и си е направил редица пластични операции. Те дори са убедени, че снимката на трупа му от бургаската морга, която изскочи на бял свят през 2010-а, е умишлено разпространена, за да развенчае слуховете за инсценировка на убийството му.

Припомняме, че преди дни главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че бандата на покойния пернишки наркобос Райко Кръвта е замесена в убийствата на Георги Илиев и Васил Горчев-Кьоравия. Илиев беше застрелян от снайперист на 25 август 2005 г. пред заведението си в Слънчев бряг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.