Жоро Торнев ли? Мира Добрева побърка мъжете на плажа(Горещи снимки)

https://goreshto.net/goreshto/zhoro-tornev-li-mira-dobreva-pobarka-mazhete-na-plazhagoreshti-snimki/112443 Goreshto.net
Жоро Торнев ли? Мира Добрева побърка мъжете на плажа(Горещи снимки)

Мира Добрева се реши, „захвърли дрехи и задръжки“

Телевизионерката досега имаше имидж на тиха ,скромна и покорна.Но подкаралата 51 водеща реши да се развихри. А  и вероятно е разбрала, че любимият й мъж не заслужава цялото това, доскорошно, служене.

Да, както се досещате, става въпрос за нейния съпруг Жоро Торнев. Режисьорът доволно я кичеше с рога, като не спираше да й изневерява. А тя му даваше шансове, след шансове, но той нямаше никакво намерение да се спира.

Това негово отношение вероятно е накарало Мира Добрева да се осъзнае, че животът си лети, а тя е правила опити да се хареса на мъж, който изобщо не я заслужава.

И затова се реши…остана без горнище на банския. И моментално, в социалните мрежи, събра хиляди лайкове за смелостта си.На снимките теливизионната водеща  се е загърнала с хавлия, а напращелите й бомби са готови да изскочат. Това подлуди феновете й от мъжки пол и загорели мачовци се надпреварваха да й служат.

Едни я попитаха дали не иска да й купят водичка или нещо друго, трети да я намажат с плажно масло, четвърти направо й спретнаха с@кс оферта.

Последователите на Мира се питаха и дали тайничко не си е тунинговала циците, че са така стегнати. Други обаче парираха, че не това е най-важното…

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.