Златка Райкова категорично отказва да издаде термина и името на втория си син

Най-вероятно ще роди в края на май

https://goreshto.net/goreshto/zlatka-raykova-kategorichno-otkazva-da-izdade-termina-i-imeto-na-vtoriya-si-sin/54679 Goreshto.net
Златка Райкова категорично отказва да издаде термина и името на втория си син

Най-вероятно ще роди в края на май

Бившата плеймейтка Златка Райкова е решена да пази до последно термина и името на втория си син.

 

За сметка на това пък се похвали, че по време на партито, организирано наскоро от нея, е получила подаръци, които наистина ще влязат в употреба за бебето. Всъщност това не е никак изненадващо, предвид факта, че приятелите й избирали подаръците, които да й поднесат от предварително изготвен от нея списък. Златка вече е в доста напреднала бременност.

 

Най-вероятно Райкова ще роди сина си със секцио в края на идния месец. С бащата на детето Карен Хачатрян отдавна обсъждат и името, което да дадат на рожбата си. Макар вижданията им да са различни, тя все пак е убедена, че ще стигнат до консенсус.

Припомняме, че плеймейтката неведнъж е споменавала, че любимите й мъжки имена са Калоян, Самуил и Карим, така че нищо чудно детето да бъде кръстено с някое от тях.

 

Златка и Карен правят планове за сватба след раждането на сина им. За никого не е тайна, че връзката им се разви доста експресно. Тези дни плеймейтката сподели, че е била приета повече от добре от родителите на Карен, докато далеч не може да каже същото за родителите на бившия си – Благой Георгиев, чиято майка открито я недолюбваше.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.