Златка Райкова пак заръфа Благо, той пък отпраши за Турция (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/zlatka-raykova-pak-zarafa-blago-toy-pak-otprashi-za-turciya-snimki/124135 Goreshto.net
Златка Райкова пак заръфа Благо, той пък отпраши за Турция (Снимки)

Златка Райкова вече е омъжена жена, но не забравя бившия си

При всеки повод Златка, вече Хачатрян, не престава да „стреля“ по бившия си Благо Джизъса. Тя роди син от гелосания ритнитопковец, който носи неговото име. И сега, по време на коледните празниц, русокосата сексбомба не пропусна да клъвне Благой.

26 декември бе и деня на бащата и затова плеймейтката не го пропусна.На личния си профил тя пусна снимка, на която сина й Благой-младши си играе с доведения си татко Хачатрян.

Под сърцераздерателното фото тя описа съпруга си като мил,разумен, смел, грижовен мъж, който се грижи за всички, всеотдайно го прави и за синовете си, за Благо и биологичния му наследник.

Съвкупността от тези качества правят арменеца перфектния баща и съпруг, нещо, което категорично липсва у Благо Георгиев, намеква русата фурия. Златка винаги е коряла Благо Джизъса, че не само не дава и лев издръжка за отглеждането на момчето си, но и рядко се вижда с него.

„Синът иска да надскочи баща си, за да се почувства силен. В това няма лошо, стига таткото да притежава силно изразени добродетели“, философства Русата Златка.

Само че, както винаги, Благой пак отвърна с безразличие. Напук на нападките, на които не обърна внимание, бившия футболист взе настоящото си гадже  и двамата отпрашиха на почивка в Истанбул.

Източник: Хотнюз

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.