Зловещият обир в дома на Лили Иванова организиран от роднините й?

След преживяното се наложило да приема антидепресанти

https://goreshto.net/goreshto/zloveshtiyat-obir-v-doma-na-lili-ivanova-organiziran-ot-rodninite-y/125002 Goreshto.net
Зловещият обир в дома на Лили Иванова организиран от роднините й?

След преживяното се наложило да приема антидепресанти

Оказа се, че има сериозна причина за пълнотата, заради която Лили Иванова стана обект на подигравки след двата й поредни концерта в НДК. След обира в дома й, тя получила рязък нервен срив и се наложило да мине на антидепресанти, които се превърнали в причина за рязкото й напълняване, с което певицата изненада публиката наскоро.

 

След като през лятото бе ограбена от маскирани мъже, звездата изпаднала в дълбока криза. Припомняме, че те нахлуха в дома й и отмъкнаха сериозна сума, както и скъпи бижута. Наложило се да се намеси лекар, който изписал силните успокоителни на певицата.

 

По старо правило името на Лили Иванова се споменава с особени емоции. Обикновено й се възхищават, но в края на минала година, след трите и традиционни концерта в зала 1 на НДК, публиката остана доста неприятно изненадана от рязкото й напълняване. Досега звездата винаги е била в перфектна форма във всяко едно отношение, включително и във визията. Този път обаче тя излезе пред публиката видимо напълняла и издокарана в рокля, подчертаваща всички проблемни части по тялото й.

Почитателите й останаха разочаровани от факта, че само в рамките на няколко месеца примата е натрупала нетипични за фигурата й паласки и е отпуснала корема.

 

Истината е, че това е нормално за всяка жена на 84 години, но не и за Лили Иванова, чиято фигура винаги е била като стругована, а и освен това е ясно, че пази зверска диета – не консумира хляб, сол или сладко, а в заведенията пие само гореща вода и спортува ежедневно.

 

Крадците нахлули в дома й, отключвайки вратата на апартамента й със специално устройство. След като влезли в дома й, завързали изплашената певица и за раз време успели да задигнат крупна сума пари, която певицата държала в жилището си след продажба на имот.

Прибрали и скъпите й дизайнерски бижута, след което я развързали и си тръгнали.

Макар да не успяла да види лицата на обирджиите, мълвата носи, че обирът е бил извършен от изключително близки до нея хора, които влизали често в дома й и го познавали повече от добре. Именно поради тази причина открили лесно всичките й скъпоценности.

 

Запознати твърдят, че подозренията за нападението паднали върху приятел на една от племенниците й. Дъщерите и внуците на сестрата на Лили Иванова, трябваше да наследят всичките й пари и имоти след смъртта й, предвид факта, че певицата няма деца.

Звездата се грижеше за тях като родна майка и баба.

 

Сестра й, която е в дом за възрастни хора, тъй като страда от деменция, има две дъщери – Мария и Радмила, както и две внучки и двама внуци. Според упорита мълва любимец на звездата е най-големият внук Иван, за когото се смяташе, че ще получи най-голям дял от наследството. През лятото обаче Лили Иванова изненадващо лиши всички тях от наследство и учреди фондация, която да управлява имуществото и парите й след нейната кончина.

 

Изпълнителен директор на фондацията стана самата Лили Иванова, а малко след учредяването й се разнесе мълвата, че певицата е изгонила малката дъщеря на сестра си от мезонета в центъра на София, който й била предоставила за ползване. Така и не стана ясно каква е причината, довела до разправията между двете, приключила по този неприятен начин.

 

Смята се, че има връзка между обира в дома на примата и лишаването на близките й от наследство. Така и не става ясно обаче кое от двете е причината и кое следствието – дали примата първо ги е лишила от наследство и някой от тях е решил да я ограби за отмъщение или пък първо са я ограбили и тя за наказание ги е лишила от правото да ползват имотите й след нейната кончина.

 

Хора от най-близкото й обкръжение издават, че след обира, тя направо не била на себе си – изпаднала в тотален нервен срив, плачела всяка вечер и спряла да се среща с хора извън работата си. Стояла затворена и не допускала никого в дома си. Същевременно започнала да търси старите си приятели, с някои от които не се била чувала от години. За никого не е тайна, че примата има склонност да приема някои хора много близо до себе си и да им се предоверява, а след това при най-малкото провинение започва да им се сърди така, че не ги търси с години.

 

След случката обаче се върнала отново към тези хора, заравяйки томахавката.

Според запознати, без приема на антидепресанти, Лили съвсем щяла да се срине, а в същото време те се отразяват много зле на теглото й. Мнозина са на мнение, че ако примата бе заложила на по-подходящ тоалет за двата си последователни концерта в НДК в края на миналата година, едва ли някой щеше да забележи напълняването. В крайна сметка има шанс певицата отново да отслабне, но пък за сметка на това никой от критиците й няма да стане като Лили Иванова.

Източник: Уикенд  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.