Зоран Петровски заряза жена и дете!Куфее на морето с ново гадже(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/zoran-petrovski-zaryaza-zhena-i-detekufee-na-moreto-s-novo-gadzhesnimki/112828 Goreshto.net
Зоран Петровски заряза жена и дете!Куфее на морето с ново гадже(Снимки)

Зоран Петровски напълно обърна гръб на жена си Силвия Петрова и сина си

Режисьорът се е отдал на релакс с ново гадже на морето. Той се пусна как се натиска с новата си, без да го интересува какво изпитва бившата му жена и малкия им син.

Зоран и  Силвия се разделиха, след като той спечели „Сървайвър“, после пак се събраха. Всички помислиха, че нещата между двамата вече ще са „цветя и рози“. Уви, те са се разсъхнали напълно, а режисьора куфее като за последно.

Влюбен и  на морето се пусна самия Зоран Петровски на снимка в мрежата. Не се знае коя е любовницата му, но въпреки че наистина е симпатична и хваща окото, постъпката му никак не е за адмириране.

Близки до актрисата разкриват, че тя била съкрушена и съсипана от тази показност и афиширане на любовния живот на Зоран.

„Ужасно подло постъпва Зоран, но всичко се връща. Преди бе по-нисък от тревата, когато бе неизвестен и непознат, а Силвия Петрова се „къпеше“ в слава. Но тя не хукна и не се главозамая, а той, след като спечели „Сървайвър“ и лапна парата, виж го какви магарии върши“, корят го в нета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.