Зоран пощръкля от любов, Силвия Петкова вехне от мъка! (Снимка)

https://goreshto.net/goreshto/zoran-poshtraklya-ot-lyubov-silviya-petkova-vehne-ot-maka-snimka/137186 Goreshto.net
Зоран пощръкля от любов, Силвия Петкова вехне от мъка! (Снимка)

Не така си е представяла бъдещето актрисата Силвия Петкова

Ако знаеше какво я чака, едва ли щеше да пусне бившия си мъж Зоран Петровски да се състезава в шоуто за оцеляване „Сървайвър“.

Само че преди да замине да се състезава с куп мераклии за голямата печалба, той обеща да построи за нея, себе си и сина им къща на язовир Искър.

Ако спечели! Е, продуцентът спечели, но от тук започнаха мъките на актрисата. Понеже, след като парите прошумоляха в ръцете му, той се почувства като господар на света, забрави семейството си и хукна да търси нова любов.

С днешна дата Зоран не спира да се фука с новата си тръпка, перуанка, да се снима и да демонстрира любовта си към нея.

„Направо е пощръклял от любов! Не си спира! На целият свят се хвали колко е влюбен и как тази жена го е направила да се чувства жив! Забрави Силвия, колко много го обичаше, търпеше когато остана без работа, не му изневери дори с мисъл! И за благодарност той й изневери“, коментират колегите на актрисата.

Сега Силвия Петкова замина сама на море. Докато Зоран  е с любовницата си и сина си. Преди дни Зоран заби нов пирон в сърцето й, като се обясни публично в любов на перуанката.

„Силвия грееше до Зоран, а сега е посърнала, направо повехнала. Не е честно бившия й така жестоко да се гаври с нея, с какво е заслужила?“, питат феновете на актрисата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.