Зрението на 60-годишният Евгени Минчев отслабва

И двамата бяха заложили на елегантно облекло

https://goreshto.net/goreshto/zrenieto-na-60-godishniyat-evgeni-minchev-otslabva/119732 Goreshto.net
Зрението на 60-годишният Евгени Минчев отслабва

И двамата бяха заложили на елегантно облекло

Евгени Минчев и известната журналистка Маргарита Михнева живеят на една улица и всеки път, щом се засекат, спират да побъбрят. Преди броени дни двамата отново си похортували на тротоара, обсъждайки предстоящото застудяване и кметските избори.

 

Както винаги, хлевоустата Михнева бе заложила на елегантно облекло. Тя бе пременена в червена рокля под коляното, съчетана с обувки на нисък ток в същия цвят. На рамото й висеше изчистена червена чанта със златиста закопчалка, а косата й бе прибрана с шнола в стилен кок.

 

 

Евгени също не й отстъпваше по елегантност. Светският лъв е оформил кичурите си в интересна прическа, тип фес. Той бе преметнал и елегантен шал, който да топли врата и гърдите му.

Напоследък лорд Минчев, който неотдавна чукна 60 години носи два чифта очила – едните да го пазят от слънцето, а другите – диоптрични.

 

 

Веднага, след като се раздели с Михнева, той извади втория си чифт цайси и ги наложи върху първите. Крачейки бодро, той се зачете в телефона си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.