Зрители към ергенът Евгени: Изгони Теодора, а Мони кога?

https://goreshto.net/goreshto/zriteli-kam-ergenat-evgeni-izgoni-teodora-a-moni-koga/52948 Goreshto.net
Зрители към ергенът Евгени: Изгони Теодора, а Мони кога?

Зрители не понасят Мони от „Ергенът“

Мони е една от най-скандалните участнички в любовното риалити.

С веки изминал епизод, ориенталската танцьорка Мони Зингинер набира все по-мощен зрителски хейт. Симона Стоева, както е истинското име на 21-годишната мома, е все по-недолюбвана сред участничките.

Още във втори епизод тя се сби с детегледачката Теодора. Двете се блъскаха и скубеха, заради което Теодора стана аут от надпреварата за ръката и сърцето на пианиста Евгени Генчев.

Въпреки че Евгени сложи точка на свадата, зрителите са убедени, че същото трябва да направи и к кючекчийката.

Мони обра неодобрението на публиката почти с появата си.Тя показа завидно самочувствие, както и прекомерно презрение към всички, които не одобряват външността й, нито начина й на мислене, ако изобщо има такова.

„Най ме забавлява да ме коментират и обсъждат лелки на 30 и 40 години“, изригна Мони.

Тези обиди, както и признанието й за ранното тунинговане, предизвика буря от отрицание към танцьорката. Мони сподели, че легнала на хирургическата маса, за да се коригира, още на невръстните 17 години.Следващата година вече имала големи бърни и напомпала с хиулурон деколтето си.

„Ама толкова ли не й стига, че като трупне още малко годинки, на нищо няма да прилича. Тя и сега не е кой знае какво, ама самочувствието й е до небесата“, „хранят“ я в нета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.