Зрители скочиха на Ненчо Балабанов: Вън! Махнете този инфантил от екрана

https://goreshto.net/goreshto/zriteli-skochiha-na-nencho-balabanov-van-mahnete-tozi-infantil-ot-ekrana/116058 Goreshto.net
Зрители скочиха на Ненчо Балабанов: Вън! Махнете този инфантил от екрана

Зрителите освирепяха и не искат Ненчо Балабанов на екран

Имитаторът е новото лице на старото предаване „Сделка или не“. Той смени титуляра Румен Луканов в рециклираното предаване.

По детски наивен, имитаторът на Бойко Борисов се надяваше, че зрителите ще го „поемат като топъл хляб“. Да, ама не, това не се случи и той изпадна в колапс.

Защото никак не са благоприятни коментарите на страниците на предаването. Те са хиляди, но все негативни към водещия Ненчо Балабанов.

Зрителите си искат за водещ на старото предаване и стария водещ Румен Луканов. Независимо, че сам той се отказа да се показва на екран и вече е поел към друг, собствен бизнес.

Но независимо от волята на Румен, феновете си го искат отново. И заляха Ненчо с такъв негативизъм, че свят да ти се завие. За тях Балабанов преиграва, „претопля манджата“, пъне се да бъде като Луканов, но по-скоро е като инфантил и то застаряващ.

„Ама наистина да си ходи, този Ненчо за нищо не става“, „Не очаквах да е такъв лигоч, да се прави не нещо, което не е - на мъж“,“Искаме си Румен, поне имаше мъжкарско излъчване и знаеше как да се държи на екран“, са само част от убийствените стрели, които забиха зрителите в егото на новия водещ.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.