Зрителите на Стани богат определиха Магдалена Малеева за „затъваща в море от тъпота“

На финала на благотворителния си епизод, писателят обеща „ще се видим пак“

https://goreshto.net/goreshto/zritelite-na-stani-bogat-opredeliha-magdalena-maleeva-za-zatavashta-v-more-ot-tapota/113327 Goreshto.net
Зрителите на Стани богат определиха Магдалена Малеева за „затъваща в море от тъпота“

На финала на благотворителния си епизод, писателят обеща „ще се видим пак“

След като от месеци се носи мълвата, че „Стани богат" ще има нов водещ от есента, вече стана ясно кой е с най-големи шансове да наследи титуляра – актьора Михаил Билалов. Това е писателят Иво Иванов, който беше лице на благотворителния епизод миналата седмица и на финала намекна, че ще се върне.

 

Иво Иванов първоначално е бил смятан за аутсайдер, защото в ролята на водещ на „Стани богат" продуцентите виждали някого с „по-загладена” външност. Видът на писателя, който напомня застаряващ хипар, се смятал за сериозен негов минус в подобно шоу. Въпреки това обаче по настояване на Би Ти Ви решили да го пробват в благотворителния епизод.

 

Явно още по време на снимките Иванов е знаел, че има големи шансове именно той да бъде избраният за нов титулярен водещ на шоуто. Това пролича от думите му на финала. „Толкова ми харесва тук, че не смятам да си тръгна. Сигурен съм, че скоро ще се видим отново”, каза писателят. По този начин той намекна, че се надява да продължи работата си в „Стани богат”.

 

Най-големият му гарант за това обаче не е желанието му, а реакцията на зрителите след неговото участие. Иванов събра най-много позитивни коментари на фен страниците на предаването в социалните мрежи. В началото той бе масово критикуван, че не е свалил прословутата си шапка, заставайки пред камерата. Когато обаче предаването започна, мнението на зрителите се обърна на 180 градуса. „Изключителен избор за водещ. Тоя пич е уникален. Толкова е начетен, интересен, пълен е с интересни чудати истории. Можеш да го слушаш с часове. Толкова е увлекателен и харизматичен", коментират фенове на формата.

 

За сметка на водещия участниците миналата седмица понесоха зверска критика и не без основание. Те събираха пари за програма за насърчаване на предприемачеството при тийнейджърите. Единствено отборът на Николаос Цитиридис и младия Калоян Георгиев показа приемливо ниво на обща култура.

 

Вики от Мастило и съотборничката й Зорница – основателка на програмата, бяха пълна трагедия. Певицата обяви, че името на апостол Павел й звучало православно, затова нямало как да е покровител на Малта, където основната част от населението е католическо. Зрителите се ядосаха, че очевидно певицата не е наясно, че името Павел има много варианти. На всичкото отгоре тя се похвали, че е била там и е яла големи вкусотии, а съотборничката й я обиколила цялата и имала хиляди снимки. Въпреки това двете не знаеха кой е покровителят й – очевидно не са наблягали на историята и културата по време на посещението им там.

 

Те не знаеха нищо и за рицаря Айвънхоу, който е любим герой от класическата литература за юноши. Така зрителите набързо обявиха двете дами за безкнижни, макар Вики постоянно да се хвали, че има две висши образования. Всички обаче се съгласиха, че въпреки това тя се държала малко по-адекватно от съотборничката си.

 

Зрителите останаха удивени от завидното самочувствие на Магдалена Малеева, а в същото време знанията й бяха равни на кръгла нула. На въпрос, свързан с осъждането на Исус Христос, тя каза, че не е видяла нищо в рокоперата „Исус Христос суперзвезда“, а я била гледала много пъти. Така зрителите я обявиха за „затъваща в море от тъпота“ и самомнителна, а отборът й успя да спечели едва 500 лева.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.