Звездата на „Комиците“ Иван Радоев е заклет фен на „огнената вода“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Носел голяма найлонова чанта в ръка

https://goreshto.net/goreshto/zvezdata-na-komicite-ivan-radoev-e-zaklet-fen-na-ognenata-voda-galeriya-snimki/110832 Goreshto.net
Звездата на „Комиците“ Иван Радоев е заклет фен на „огнената вода“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Носел голяма найлонова чанта в ръка

По всичко личи, че звездата на „Комиците“ – Иван Радоев обича почерпката с отлежала гроздова ракия, предвид факта, че е бил засечен от папараци преди няколко дни да се снабдява с огнената течност от квартална бакалия.

 

Преди това пък минал през друг търговски обект в квартала, откъдето си взел кисело мляко, което най-вероятно му е било необходимо за айран. Според запознати, няма никакво съмнение, че актьорът се подготвял да изкара приятна вечер в компанията на любимата си огнена вода.

 

Още с влизането си в бакалията, лауреатът за „Аскеер“ веднага грабнал шишето с ракията и се наредил на касата. Когато дошъл редът му, Радоев извадил банкнота от 20 лева и след като получил рестото и касовата си бележка, си тръгнал. В майския следобед артистът бил пременен с дънки и яке с качулка в тъмно син цвят, а в ръката си носел голяма найлонова чанта.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.