Звездите попиляха наглата Диона!Знакови имена от шоубизнеса я осъдиха остро

https://goreshto.net/goreshto/zvezdite-popilyaha-naglata-dionaznakovi-imena-ot-shoubiznesa-ya-osadiha-ostro/126412 Goreshto.net
Звездите попиляха наглата Диона!Знакови имена от шоубизнеса я осъдиха остро

Куп родни звезди скочиха на Диона

Много от известните хора бяха спипани да шофират добре почерпени не само с алкохол, но и с наркотици.

Само че така, както яростно заръфаха Диона, към никой друг не са го правили толкова настървено. Защо ли?

Ами понеже у Десислава Ташкова, позната като чалгарката Диона, ги подразни не толкова, че се е почерпила с кокаин в добавка с марихуана.

Не! Взриви ги най-вече, че Диона изнагля, отрича и се репчи че е чиста, а като най-голямата звезда у нас трима адвокати щели да докажат невинността й.

Вместо да наведе глава, да си я „посипе с пепел“, да се разкае и да поиска прошка, тя не спира да тръби, че пила хапчета за настинка и затова изглеждала като друсана.

Заради което колегите й Коцето и Андреа изиграха сценки в колите си как пият Колдрекс и Нурофен. Актьорът Михаил Билалов предложи новата й песен да се казва „Вашата наглост е престъпна“.

Филип Буков също се включи в надпреварата, като уведоми, че ще се предвижва с трамвай, защото там тест за дрога не правят. А екс футболиста Ваня Джаферович обясни, че в неговото заведение не се предлага Нурофен, нито прахчета срещу настинка.

Източник:  Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.