Звездна война! Колега скочи на Джуджи, че го окрала

https://goreshto.net/goreshto/zvezdna-voyna-kolega-skochi-na-dzhudzhi-che-go-okrala/53768 Goreshto.net
Звездна война! Колега скочи на Джуджи, че го окрала

Война се вихри сред звездите

Първата приятелка на Гала и вероятно бъдеща сватя-Джуджи, бе обвинена, че е окрала свой колега. За това алармира Станислав Дойнов, който е режисьор и син на актьора Сашо Дойнов.

Дойнов-баща се отказал да играе в пиеса, която била продуцирана от Деляна Маринова, по-известна като Джуджи.В постановката Сашо Дойнов имал главна роля. За това Джуджи помолила сина му, Станислав Дойнов да замести баща си и да изиграе ролята. Той се съгласил и стъпил на сцената, вместо татко си Сашо Дойнов.

Но с днешна дата режисьорът твърди, че въпреки изиграната роля той не е получил и една стотинка хонорар от Джуджи.

И въпреки че знае, че трябва да му даде пари, Маринова се прави все едно че „ни лук е яла, нито лук мирисала“.

Джуджи обаче не си „остави магарето в калта“, а скочи възмутена. Бившата панелистка на Гала заяви, че Сашо Дойнов отказал да играе в пиесата й, защото бил вече на възраст и не му се играело и разучавали роли. Между тях нямало сътресения от личностен характер. Блондинката обясни също, че е изплатила всичко, до стотинка, на Сашо Дойнов, както и на сина му Станислав.

Джуджи толкова е обидена, че занапред не иска да има нищо общо с фамилия Дойнови. И ще си търси друг заместник в постановката си.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.