Тамара Глоба: Тлъсти пачки и невиждано щастие за 2 зодии през 2024 г.

Нещата им ще се нареждат повече от добре и няма да имат никакви проблеми

https://goreshto.net/horoskopi/tamara-globa-tlasti-pachki-i-nevizhdano-shtastie-za-2-zodii-prez-2024-g/120572 Goreshto.net
Тамара Глоба: Тлъсти пачки и невиждано щастие за 2 зодии през 2024 г.

Нещата им ще се нареждат повече от добре и няма да имат никакви проблеми

Популярната астроложка от Русия Тамара Глоба отбеляза представителите на кои две зодии ще са съпроводени от невиждано щастие през идващата година.

Скорпион и Телец ще бъдат избраниците на съдбата и поне цяла година ги очаква много лек и сладък живот. Техните дела ще се нареждат от само себе си и няма да изпитат никакви трудности с финансите. Също щастието ще ги придружава и в семейните им отношения.

През 2024-та те ще имат и предложение за повишение в работата. Разбира се това означава по-добра позиция и по-добро заплащане.

Щастливите моменти ще ги съпътстват и в личния живот – ще цари хармония и разбирателство, а дори и да са имали караници с половинките – те ще спрат.

Все пак астроложката набляга на един много важен детайл – важно е половинките да се изслушват една друга.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.