Стъки към Слави и партията му: Или се хващайте на работа, или обратно в кабеларката! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/staki-kam-slavi-i-partiyata-mu-ili-se-hvashtayte-na-rabota-ili-obratno-v-kabelarkata-vizh-tuk/46951 Goreshto.net
Стъки към Слави и партията му: Или се хващайте на работа, или обратно в кабеларката! (виж тук)

Стъки скочи срещу Слави Трифонов и партията му!
Станислав Недков – Стъки скочи бесен срещу Слави Трифонов и партията му. Ето как ги нахрани той преди часове в мрежата:

“Необичащият да полага грижи за косата си Тошко от “Шоуто на Слави” намекна, че вероятно няма да предложат кабинет и ще се ходи на нови избори.

Защо, бе, г-н Говорител на новия политик Трифонов? До неотдавна изглеждахте категорични, че сте готови и имате капацитета да управлявате страната. Вече си имате и петторна коалиция с БСП, ДПС, ДБ и Мутрите.

Имате абсолютно мнозинство да осъществите обещанията за мажоритарен вот, за намаляване на партийната субсидия на 1лв на глас, както и да намалите депутатите на 120. Нали това обещахте на ония 2.5 милиона българи, които подкрепиха вашия Референдум?

Петторната коалиция имате 165 депутати да изчегъркате ГЕРБ от властта, както обещахте на половин милион българи по време на кампанията. Защо сега се огъвате?

Господин Сценарист, да управляваш май не било толкова лесно, колкото да измисляш просташки скечове, с които да се присмиваш на успели българи.

За да управляваш страната са нужни силен характер и качества, като чувство за дълг към Родина и народ, смелост да защитаваш Православна България и решителност в опазването на традициите ни от влиянието на соросоидни НПО-та и всякакъв външен натиск.

Но вече е видимо и с просто око, че нямате не само тези качества, но и кадри, с които да управлявате отговорно страната ни!

Видяхме предложения от вас председател на правната комисия в Народното събрание. Уважаваните български топ юристи са меко казано възмутени от този избор. Видяхме и председателката на Народното събрание – млада симпатична жена, която обаче не става за тая работа. Две минути след избора и, тя вече беше обезличена от старите хиени Дончева и Атанасов.

Днес, чух изказване и на репортера на “Шоуто” – Балабанов, че влязал в парламента да задава неудобни въпроси.

Кажете на този младеж, че въпросите ги задава народа, а вие сте в Парламента да работите и да давате отговори.

Или се хващайте и работете, или се връщайте в просташката ви кабеларка”, изригна Стъки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.