14 дни по 1 лъжица на гладно: Пълно пречистване на черния дроб и стомаха от д-р Емилова! (свалят се и до 5 кг.)

https://goreshto.net/novini/14-dni-po-1-lazhica-na-gladno-palno-prechistvane-na-cherniya-drob-i-stomaha-ot-d-r-emilova-svalyat-se-i-do-5-kg/50096 Goreshto.net
14 дни по 1 лъжица на гладно: Пълно пречистване на черния дроб и стомаха от д-р Емилова! (свалят се и до 5 кг.)

Това е едно 14-дневно пълно пречистване на черния дроб и стомаха!

С наближаването на зимния сезон, вирусите и грипа, които вече са на прага ни, е добре да направим нещо за здравето си. А какво по-добро от пълно пречистване на черния дроб и стомаха. Знаем, че всички отрови, които поглъщаме, минават именно през черния ни дроб. Когато той е затлачен с тях, това не само влияе на здравето ни като цяло и заплашва с редица болести, но води и до напълняване. Добре е поне веднъж годишно (за предпочитане преди или по време на есенния сезон), да направим едно пълно пречистване на организма си.

Рецептата на д-р Емилова е съвсем елементарна и евтина. За сметка на това обаче, след този 14-дневен курс ще се почувстваме като преродени. И с невероятен прилив на енергия. Освен за черния дроб, тази рецепта прави и прочистване на стомаха. Затова след двете седмици не трябва да се учудваме, че сме намалили и теглото си с до 5 килограма.

При някои свалените килограми може да бъдат и повече, в зависимост от това колко точно е било наднорменото им тегло. И така - това, което ни трябва, е само един пакет кафяв ориз. И, разбира се, вода. Поясняваме, че оризът може да бъде и бял. Но поради по-голямата полезност на кафявия, повечето хора го предпочитат. Всичко зависи от вашия избор, иначе рецептата и всичко, което правим, са напълно еднакви. Изплакваме една чаша с кафяв ориз, но хубаво - под обилна струя вода. След това пък го заливаме със същото количество вода и го слагаме да се вари. Като заври, изхвърляме водата и изплакваме ориза. А после повтаряме процедурата отново - с нова вода. Така правим три пъти. Това е наложително, защото накрая имаме като резултат един кафяв ориз с пореста структура. Именно тя допринася за изхвърлянето на всички нечистотии, шлаки и вредни вещества от организма ни. Този ориз се пази в хладилник и от него се приема по една голяма (супена) лъжица всеки ден, но винаги на гладно. Естествено, това е сутринта. След приема в никакъв случай не бива да се консумира абсолютно нищо, дори и вода, в следващите 4 или поне 3 часа. Правим го за 14 дни като през това време храненето ни е добре да бъде по-богато на зеленчуци, ядки, плодове, мед и чай. От останалото може да се яде, но в нормални и по-оскъдни количества. Много хора, които са правили това пречистване на черния дроб, казват, че са доволни и са получили добър ефект. Надяваме се да останете доволни и вие.

1 Коментара

Exhauts

преди 5 месеца

Bryant uZgYlFpTLhwcEwJ 6 19 2022 <a href=https://levitr.cfd>levitra 10 mg solupred</a> Similarly, the random effect model was conducted for the comparison of TT vs CC for OS and T allele vs C allele for recurrence Tables 3 and 4

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.