2 съставки чистят кръвта като нищо друго: След 25 дни рискът от инфаркт и инсулт е нулев! (без аналог досега)

https://goreshto.net/novini/2-sastavki-chistyat-kravta-kato-nishto-drugo-sled-25-dni-riskat-ot-infarkt-i-insult-e-nulev-bez-analog-dosega/50128 Goreshto.net
2 съставки чистят кръвта като нищо друго: След 25 дни рискът от инфаркт и инсулт е нулев! (без аналог досега)

Тази комбинация за пречистване на кръвта и предпазване от инфаркт и инсулт е най-силната от всички!

Пречистването на кръвта е може би едно от най-важните неща, които можем да направим за здравето си. Защото то ни спасява от риска от инфаркт и инсулт - бичовете на нашето време.

Знаем, че повечето от болестите са свързани със състоянието на кръвта в организма ни. Затова не бива да я пренебрегваме и да забравяме за нея. Не отнема никакви усилия, време или пари, за да се заемем с това лесно и най-добро пречистване на кръвта.

Не вярвайте на скъпи препарати от аптеките или лекарства - чудо, защото такива няма. Химия ли е, не я хвалете. Заложете на натуралното, на природата и на това, което може би имате под ръка в дома си всеки ден. Но може би не сте го използвали по този полезен начин. Тази напитка трябва да се консумира нито повече, нито по-малко от 25 дни. Взима се само сутрин и само на гладно. Веднъж на ден по една или две чаши. Това всичко, което трябва да правите в посочения период. Приготвяме си напитката от 300 гр. стар лук и килограм лимони. И лимоните, и лука се нарязват на ситно, но лимоните са заедно с корите. Затова първо ги измийте хубаво. След като са нарязани ги поставяме във кипяща вече вода от литър и половина като количество. Слагаме лука и лимоните във водата, а котлонът е вече спрян. В кипящата вода те престояват за 15-ина минути като през това време се освобождават всички полезни вещества, съдържащи се в тях. След посоченото време прецеждаме течността и пием само водата от нея, шкартото го изхвърляме. Не само е доказано категорично, че тази смес предпазва от инфаркт и инсулт като пречиства кръвта, но пази и против много от видовете рак. Тя ударно засилва имунната система като лично ще се уверите, че цяла зима болест няма да видите - дори и обикновен вирус или настинка. Лимонът от своя страна е чудесен и срещу камъни в бъбреците, както и проблеми с венците. А лукът е чудо против остеоартрит. Важно е да отбележим, че докато приемате от напитката в тези 25 дни, трябва да се откажете от алкохола и от животинските мазнини. Яжте месо само веднъж седмично и то не тлъсто. Пилето трябва да е без кожи, а свинското без сланина. Останалото ви меню си е непроменено. Това пречистване на кръвта се прави веднъж или два пъти за цяла година, така че не го повтаряйте скоро, след като приключи периода на приема. Успех желаем на всички!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.