80-годишната Лили Иванова потресе всички: Пусна се като девойка с тотален фотошоп! (виж коментарите)

https://goreshto.net/novini/80-godishnata-lili-ivanova-potrese-vsichki-pusna-se-kato-devoyka-s-totalen-fotoshop-vizh-komentarite/50530 Goreshto.net
80-годишната Лили Иванова потресе всички: Пусна се като девойка с тотален фотошоп! (виж коментарите)

Лили Иванова взриви мрежата с тази снимка навръх 80-ия си юбилей!

Голямата Лили Иванова успя да разтърси мрежата и дори най-върлите си фенове навръх 80-ия си юбилей. Примата се пусна в интернет по... задница, прикрита единствено от подобие на боди или бански. Под поста в страницата й показаха изумлението, но и шока си над 500 души, при това за броени минути. Всички те коментираха съвършените форми на певицата, която отпразнува рождения си ден единствено в компанията на сестра си и племенниците си, пише вестник "България Днес". Разбира се, заедно с комплиментите и овациите към Лили Иванова, не закъсняха и възмутените коментари на потресени потребители. Изобщо не бяха малко тези, които категорично заявиха, че легендата се излага и не й отива на годините. "Всяко нещо си има срок на годност. Не осъзнава ли Лили, че вече не й приляга да се прави на тийнейджърка, нито на фатална жена. Вместо да остарява като катедрала, както прави Йорданка Христова, тя се мъчи да убеди хората, че е това, което отдавна не е", пишат потребители в интернет. По интересно обаче е мнението на професионални фотографи. Те са категорични, че фотошопът е играл доста умело, при това не само по задните прелести на Лили Иванова. „Самият фотос прилича на колаж. Имаме чувството, че главата на певицата е поставена на друго тяло. Колкото и да спазва режими на хранене и да се поддържа, няма как да е стегната и изваяна като 20 годишно момиче“, убедени са майсторите на обектива. Каквото и да говорят хората обаче, Лили е доказала, че пет пари не дава и не робува на чуждото мнение. От години тя прави това, което й харесва и което счита за правилно според собствените си критерии. А и уникалният й глас е единственото, което всъщност има значение. Въпреки ексцентричността си, тя едва ли ще изгуби милионите си фенове, които я обожават.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.