9 по Рихтер! Мария: Николета спеше с Християн 18 месеца! Тя не е дама, а... (съсипва Гущеров с доказателства на делото)

https://goreshto.net/novini/9-po-rihter-mariya-nikoleta-speshe-s-hristiyan-18-meseca-tya-ne-e-dama-a-sasipva-gushterov-s-dokazatelstva-na-deloto/50120 Goreshto.net
9 по Рихтер! Мария: Николета спеше с Християн 18 месеца! Тя не е дама, а... (съсипва Гущеров с доказателства на делото)

Мария ще размаже бившия си Християн Гущеров с тези доказателства!

9 по Рихтер! Само с този унищожителен трус може да се сравни разкритието на Мария. Миньончето на Пайнер пусна направо атомна бомба с това, че бившият й съпруг Християн Гущеров е мачкал чаршафите с Николета Лозанова. При това по време на брака им и при това близо цели 18 месеца, съобщава вестник "Уикенд", позоваващ се на непоклатими източници. Аферата на Гущеров и Николета стартирала малко след раздялата й с Валери Божинов. НиЛо пуснала в ход чара си на изкусителка и не й отнело много време, за да тръшне т.нар. Мечо в постелята си. Двамата консумирали страстта си година и половина, докато накрая Мария заподозряла за измамата. Тя искала да се увери с доказателства и затова прибегнала до услугите на частен детектив. Не след дълго детективът й донесъл пребогат снимков материал за Гущеров и Лозанова, от който косите на Мария настръхнали. Тъкмо него певицата смятала да използва в съда, по време на бракоразводното си дело. За да докаже, че Гущеров пръв е разбил семейството им. За да си отмъсти, като научила за Николета, Мария не се поколебала на свой ред да сложи рога на мъжа си. Тя беснеела не само заради измамата му, но и за това, че дълго време Николета Лозанова й се правела на приятелка. "Повече от година тази жена спеше със съпруга ми. Тя не е никаква дама, а една лека женичка без грам морал. Но Християн не е първият, защото явно често й се случва да си ляга с женени господа", обилно я "храни" Мария пред свои колежки от гилдията, пише "Уикенд". Говори се, че този, с когото пък Мария изневерила на Гущеров, не е друг, а самият Жоро Бирмата. Голямата любов на Преслава и настояща половинка на Алисия. Абе, откъдето й да го погледнеш, историята намирисва на латино сериал, че и отгоре. Към днешна дата пък Гущеров е вече сериозно обвързан и дори живее със Светлана Василева. Дано на нея да се окаже верен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.