9 по Рихтер: Последните разкрития за Гинка Върбакова разтресоха държавата! (СНИМКИ + още подробности)

https://goreshto.net/novini/9-po-rihter-poslednite-razkritiya-za-ginka-varbakova-raztresoha-darzhavata-snimki-oshte-podrobnosti/50282 Goreshto.net
9 по Рихтер: Последните разкрития за Гинка Върбакова разтресоха държавата! (СНИМКИ + още подробности)

Гинка Върбакова безспорно е най-обсъжданото лице у нас от дни!

От няколко дни насам никому неизвестната до момента Гинка Върбакова се превърна в най-обсъжданото и разследвано лице у нас. Може би разследвано трябва да се постави в кавички, тъй като е пределно ясно, че когато властите търсят нещо за някого, ще го открият. Ако искат това, разбира се. Факт е, че новоизлюпената фирма Инерком ЕАД на Гинка Върбакова вече е официален собственик на ЧЕЗ Разпределение България. Тоест електроразпределението в цяла западна България. Факт е и, че до момента никой не знае (или е удобно да не знае), как точно Гинчето купи правата върху ЧЕЗ. Без знанието на правителството, без знанието на премиера Бойко Борисов, без знанието на президента Румен Радев и сие.

Днес обаче две нови разкрития разтърсиха обществеността като 9 по Рихтер. Първото от тях се оказа "приказката", в която видиш ли, Гинка Върбакова от години шпорила по улиците с Ферари. На стойност от "скромните" половин милион лева.

Това съобщиха източници пред агенция ПИК, но моментално си навлякоха гнева и презрението на потребители в мрежата. Запознати издадоха, че Гинка Върбакова е родом от малкото градче Стамболийски, пловдивско. Никой обаче не знае нищо за родителите й семейството й. Освен това, че навремето чичо й Йордан Пайтаков бил главен магазинер в консервно предприятие "Витамина". Гинка и мъжът й имали апартамент в Пазарджик, но така и не стана ясно как точно тя е станала участник в енергийното предприятие на бившия шеф на "Витамина" Матей Шутев. Който изгражда на мястото соларен парк. "Какви Ферарита, какви пет лева?! То всеки може да каже, че притежава и Бурж ал Араб, но нека да го докаже. Гинка нито сме я виждали да живее като богаташка, нито нищо. А най-потресаващото е, че тя и думата офшорка не може да каже правилно. И твърди, че за да си бизнесмен, не ти трябвало задължително средно образование", изригнаха потребители в мрежата. Второто разкритие, което вече довърши всички бе, че не друг, а самата Цветелина Бориславова е тази, която е финансирала Гинка Върбакова за скандалната сделка с ЧЕЗ. Тази потресаваща, но явно достоверна информация, е дадена от самия пиар на ЧЕЗ Ладислав Крших. Той казва следното - цитираме от сайта Skandalno.net: "Имаме писмо, изпратено от Българската банка за развитие. В него тя декларира, че подкрепя "Интерком" ЕАД за рефинансиране на заема към ЕБВР (Европейска банка за възстановяване и развитие). Това заяви кратко и ясно пиарът на ЧЕЗ. Паралелно с това е предоставил и набор от документи, според които Българската банка за развитие обещала да отпусне 65 милиона евро на фирмата на Гинка. Странна е и реакцията на самата банка, която първо отрече, че ще финансира сделката за покупката на ЧЕЗ. После обаче странно как си замълчаха, тъй като документите на пиара на ЧЕЗ сочат тъкмо обратното. Едва ли има човек у нас, на когото да не е известно, че въпросната Българска банка за развитие се управлява от бившата приятелка на Бойко Борисов - Цветелина Бориславова, припомня сайтът Skandalno.net. Гинка Върбакова

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.