А такааа: Този запис доказва колко точно е била бита Сани Алекса! (и ко праим ся - виж тук)

https://goreshto.net/novini/a-takaaa-tozi-zapis-dokazva-kolko-tochno-e-bila-bita-sani-aleksa-i-ko-praim-sya-vizh-tuk/49855 Goreshto.net
А такааа: Този запис доказва колко точно е била бита Сани Алекса! (и ко праим ся - виж тук)

Сани Алекса е поставена пред доста сложен развой на ситуацията!

Александра Апостолова или Сани Алекса, както е по-известна малко известната певица от стар Х Фактор, за кратко се превърна в най-обсъждания човек в държавата. Поводът, както всички знаем, беше жестокият побой, нанесен от мъжът на живота й - шведът Сами Кей Суард. В кратце припомняме, че Сани Алекса изрева в мрежата, че е била помляна от бой от шведа на връщане от сватба. А причината за якото млатене бил фактът, че тя защитавала българите, които той наричал цигани и простаци. Заемайки страната на сънародника си, изритал в главата камериерката в Слънчев бряг. Ден по-късно самият Сами Кей твърдо отрече обвиненията на Сани пред родни медии. Днес обаче случаят претърпя остър завой, тъй като се появи неопровержимо доказателство. Таен запис от телефон, на който ясно се вижда какво се случва в ранните часове на 11 юни. Датата и времето, през което Алекса твърди, че е била бита до кръв от мъжът, когото обича. Записът вече е предоставен официално на полицията в Гьотеборг и е щателно прегледан от специалистите, съобщиха тамошни източници пред Пик. "Записът вече е в полицията. Не съм аз човекът, който трябва подробно да обяснява какво точно има на него. Но съвсем скоро, след като органите си свършат работата, ще видите големи изненади около случая със Сани Алекса. Тогава ще говорим отново", хвърли бомбата обвиненият от певицата Сами Кей Суард. Тя обаче твърди, че записите са били манипулирани. Къде е истината, засега всеки може сам да предполага. Но странното за мнозина българи в момента е постъпката на Александра Апостолова. Която часове след изявленията на шведа миналата седмица, изведнъж реши да изтрие всичките си снимки, твърдения и изобщо цялата информация за случилото се от профила си. Там вече няма абсолютно нищо, което се стори меко казано недоумяващо за повечето потребители у нас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.