Актрисата Елен Колева с неочаквана изповед! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/aktrisata-elen-koleva-s-neochakvana-izpoved-oshte-podrobnosti/51023 Goreshto.net
Актрисата Елен Колева с неочаквана изповед! (още подробности)

Елен Колева се отдаде на сериозни размисли в мрежата!

Актрисата Елен Колева се отдаде на сериозни размисли в мрежата преди минути. А изповедта й е общочовешка и успя да трогне мнозина потребители. Ето какво сподели синеочката:

"Надявам се повече хора да се чувстват разтърсени, объркани и дълбоко разтревожени! Защото истината е, че всичко това което се случва са сигнали, знаци и ярко червени лампи! Чета статуси на хора, които споделят, че се чувстват безпомощни!

Това което искам да ви споделя е, че не сме безпомощни, в нас има колосална сила, енергия, благодарение на която съществуваме, създаваме и рушим.. И точно сега е времето за събуждане и осъзнаване на това, че това което е в нас, се проявява в света! Животните и природата отразяват Нас!!! Те реагират и се превръщат в жертви на нашите мисли, чувства и действия!!! Не зная дали сте присъствали на място, където много хора концентрират чрез своята воля енергия и намерение! Това е колосален акт, аз не само съм присъствала, участвала съм в подобен проект! Какво искам да кажа с всичко това! Всекидневно ние създаваме атмосфера около себе си! С мислите и енергията която излъчваме! Способни сме да убием човек, също и да изцелим! Хората които вече са “ Събудени” разбират за какво говоря! За всекидневни малки послания в пространството, които се превръщат в климат и имат последствия... В домовете ни, в държавите ни, в света! Обвиненията са ясни и лесни! Малки стъпки от вътре навън! Не казвам, че е лесно, но така или иначе тази година ще в година на трансформации, а те се постигат или доброволно или със загуби и страдания! Завист, злоба, безпричинна агресия, алчност, болно его, насилие,... Всичко това се връща към нас и се отразява в света в който живеем! Това са пърите стъпки, човек да започне да се справя с това, като го превръща в доброта, уважение, радост, благодарност и любов!!! Чистота вътре и навън! Стремеж към вътрешна красота! Ние не можем да променим света, но можем да променим себе си като не се подаваме на манипулациите на медиите например! Да открием нашите собствени разбирания за успех, взаимоотношения, вкус у как да постъпваме спрямо другия! Мога много да пиша, но не искам, надявам се да съм предала най - главното, което исках да ви споделя", заяви Елен Колева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.