Актрисите в "Под прикритие" се оказаха невероятни

https://goreshto.net/novini/aktrisite-v-pod-prikritie-se-okazaha-neveroyatni/49198 Goreshto.net
Актрисите в "Под прикритие" се оказаха невероятни

"Под прикритие" радва с актриси - красавици

Хитовият сериал „Под прикритие” е с най-изкусителните актриси. Изготвиха класация на най-привлекателните актриси, взели участие в сериала на БНТ 1 – „Под прикритие”, който в момента се излъчва в своята четвърта част за радост на хилядите почитатели на филма и актьорите му. В Notzona.bg на първите три места са поставени Снежина Макавеева, Ирена Милянкова и Йоана Буковска. Последните две в момента не са вече част от сериала, но спечелиха много почитатели с ролите си на Съни, приятелка на Джаро и любовница на Мартин, а Йоана Буковска изигра ролята на политик Ана Неделчева. В четвърти сезон на „Под прикритие” участва все още само Снежина, която е дъщеря на Попов и в момента има тайна връзка с Марти. И трите дами в са привлекателни, имаха няколко по-горещи сцени във филма и са имали съблазнителни фотосесии, което ги превръща в най-желаните актриси от филма на БНТ 1, пишат Pik.bg.

[caption id="attachment_3171" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова е изкусителка не само в хитовия Ирена Милянкова е изкусителка не само в хитовия "Под прикритие", но и в живота[/caption]

В света извън "Под прикритие" Ирена Милянкова и красивата Буковска имат доста скандални периоди от живота и са с много богата житейска и артистична автобиография, научи Goreshto.net. Буковска изгря най-вече с ролята си в сериала „Дунав мост”, след което изигра много различни роли, но зрителите не спират да се връщат към образа й от "Дунав мост". В момента тя е щастлива майка на близнаци – момче и момиче. Ирена Милянкова от своя страна е модел по професия, името й беше забъркано в скандал с модната агенция, в която участва и съпругът й. В живота е майка на цели четири деца. Снежина Макавеева е най-младата сред тях, от новото поколения български актьори, на които се възлагат наистина големи надежди. Сред тях са още Сашо Кадиев, Явор Бахаров, Радина Кърджилова, Луиза Григорова и други.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.