Актьорът Мариан Бачев избухна отвратен от...! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/aktyorat-marian-bachev-izbuhna-otvraten-ot-oshte-podrobnosti/50830 Goreshto.net
Актьорът Мариан Бачев избухна отвратен от...! (още подробности)

Мариан Бачев отвратен и омерзен от видяното в метрото!

Бившият актьор на Слави Трифонов - Мариан Бачев избухна отвратен до дъното на душата си. Причината за гнева му ще видите след малко и определено няма да останете безучастни. Ето какво разказа Бачев:

"Вчера ползвах метро. Качи се майка с количка и бебе в него и по-голямо дете (около 7 годишно). Никой не стана. Изчаках. Майката взе бебето на ръце, защото започна да мрънка. Майката гушва бебето и балансира спрямо движението.

Питам майката дали иска да седне. Тя кимва с глава. Питам по-близо седящия мъж, който разцъква телефона си: - Извинете, бихте ли станали, за да направите място на майката с бебето и количката. - Не, човече, много ми е зле... - Наистина ли? - Аха... И продължи с телефона. Аз забакнах. Рядко забаквам. Жената: - Спокойно, свикнала съм. Свикнала е, хора!... След което индивидът слезе на следващата метростанция с бодра крачка. Толкоз", разказа потресаващата случка с нескрито възмущение Мариан Бачев. Мнозина се чудят какво ще прави той след края на шоуто на Слави Трифонов и дали ще се присъедини към актьорския състав в новото предаване. Ще ви припомним какво написа Мариан след последното излъчване на предаването: "Първата ми поява като актьор в Шоуто на Слави (Slavi’s Show) бе на 1 октомври 2007 година. Беше понеделник. Викнаха ме в 14.00 часа и сценаристите ми дадоха написан скеч, с който да ме пробват. Очаквах, че ще имам една седмица, в която да се подготвя, да видя принципа на работа на тази добре смазана тв машина. Но не би! Оказа се, че трябва да се пробвам още същата вечер – имах само няколко часа! Тука така ставало – хвърлят те в дълбокото! И така до този понеделник – 29 юли 2019 година. Оттогава до днес са минали 142 месеца, в които е имало средно по 4 понеделника. От тях 7/8 са били работни – това ще рече близо 500 понеделника, от които аз съм участвал в близо ¾ или над 360 актьорски вечери за близо 12 години. Едни от най-забавните понеделници в живота ми! Днес е последният актьорски понеделник! Беше много емоционален! Благодаря на публиката тази вечер в залата и на телевизионните зрители през всичките тези години! Колкото и да е клише – за мен беше чест!", написа преди месеци актьорът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.