Актьорската гилдия линчува Станимир Гъмов: Позорно го изгониха от театъра! (виж какви ги е вършил пиян, скандалът е огромен)

https://goreshto.net/novini/aktyorskata-gildiya-linchuva-stanimir-gamov-pozorno-go-izgoniha-ot-teatara-vizh-kakvi-gi-e-varshil-piyan-skandalat-e-ogromen/49879 Goreshto.net
Актьорската гилдия линчува Станимир Гъмов: Позорно го изгониха от театъра! (виж какви ги е вършил пиян, скандалът е огромен)

Станимир Гъмов беше уволнен от театъра, в който работеше толкова години!

Свърши се. Станимир Гъмов или обичния Гъмео на Преслава излетя от работното си място като тапа на шампанско. Той е уволнен позорно, при това от собствените си колеги. Които масово се вдигнаха на бунт, решени да го "линчуват", съобщава вестник "Уикенд". Както знаем, Станимир Гъмов от години беше част от Столичния куклен театър. Седмици преди 43-ия си рожден ден на 1 август обаче, той изхвърча от него с червен картон. Причината за гнева на колегите му, които лично се събрали и настояли за уволнението му, са безбройните изцепки на актьора. Основната, от които, е пиенето. Гъмов така и не успял да се откаже от чашката, или по-скоро от "дамаджаната". И в един момент те му изядоха главата. Негови колеги разказват как той си позволява от сума време да идва на работа, когато си поиска. Отсъствията му зачестили толкова, че най-редовно се налагало другите актьори да го заместват в представленията. А шокиращото е, че Гъмов дори не си правел труда да уведомява предварително за "скатаването" си.

"Не е веднъж, два пъти или пет пъти. Това се превърна в спорт. Всички останали вече му знаят наизуст ролите и репликите, за да може да излязат вместо него на сцената във всеки един момент. Гъмов може да не се появи по всяко време, а най-честите му отсъствия са в събота. Защото всеки петък има традицията да се напива като за последно", коментират възмутени източници от гилдията.

Два или три пъти Станимир Гъмов стигнал дотам, че тотално прелял чашата на търпението на всички. Дошъл на работа в кукления театър видимо пиян, още топъл-топъл и вонящ на джибри от километри. "В това състояние - фъфлещ и залитащ, ли ще излезе пред хлапетата да им разиграва сценки?! Куклен театър ли е това, или Мулен Руж", беснеят актьори. Последната информация за Гъмов гласи, че след уволнението той веднага е отишъл при приятелите си Иван Христов и Андрей Арнаудов с молба за помощ. Затова се очаква и той да е един от участниците във "Фермата" този сезон. Така поне ще може да закърпи положението си през зимните месеци и да си погасява сметките. Ако, разбира се, не се отдаде на бурни и системни гуляи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.