Алекс Раева зашлеви звучен шамар на Рачков: Ето защо Мария го е напуснала!

https://goreshto.net/novini/aleks-raeva-zashlevi-zvuchen-shamar-na-rachkov-eto-zashto-mariya-go-e-napusnala/49925 Goreshto.net
Алекс Раева зашлеви звучен шамар на Рачков: Ето защо Мария го е напуснала!

Рачков вече е сам, след като от месеци Мария Игнатова обикаля сама страната!

Димитър Рачков винаги е бил много обичан от хората и те са го считали за невероятен актьор. Истината относно характера му обаче е малко по-различна. Оказва се, че Митко е доста сприхав като човек. Той често реагирал бурно и първосигнално. Това постепенно убило връзката му с Мария Игнатова. Алекс Раева, която е много близка с "господарката на ефира", издаде истината за връзката на своята приятелка. Певицата споделила пред близки, че Рачков е бил натирен от блондинката заради непоносимия му характер. На Игнатова не й харесало това, че след като започнал да печели много, Митко леко се самозабравил и придобил един вид надменност. Тогава любовната им нишка започнала да се къса. Освен това Рачков започнал да проявява доста неприятна за Мария мания за контрол. Той се опитвал да си налага мнението и да я командва, което накрая му излязло през носа. В момента тв водещата обикаля страната, защото се провеждат кастингите на "Х Фактор". Алекс Раева е с нея, но Рачков не се е появил на нито един кастинг. Това е още едно от доказателствата за раздялата им. В предните сезони актьорът винаги се появяваше в някой град, за да изненада любимата си. Не и сега обаче. Димитър Рачков в момента е сам, твърди мълвата. Актьорът решил да си даде малко почивка от жените, след като беше с Мария Игнатова близо 9 години. Тя обаче, за разлика от него, е много ухажвана жена и й е лесно да си намери нов мъж. Първоначално това беше Енчо Керязов, но сега се говори, че е скъсала и с него. Според някои слухове, актрисата се е подразнила и от факта, че Рачков така и не й предложи брак за толкова години. Затова накрая му била шута. Двете с Алекс Раева вече са на любовния пазар, тъй като и певицата скъса с диджей Дончо преди месеци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.