Александър Сано ще прави Нели булка

https://goreshto.net/novini/aleksandar-sano-shte-pravi-neli-bulka/49408 Goreshto.net
Александър Сано ще прави Нели булка

Нели Атанасова и Александър Сано ще правят сватба - това съобщи именно самият актьор в ефира на ТВ 7

Двамата се запознали преди около шест години, когато ги избрали за водещи на едно мероприятие. Дотогава не се познавали и за да се опознаят, два дни се срещали и така срещите продължават и досега.

Отглеждат две деца - голям син на Нели от друг мъж и дъщеря им Ава. Чаровният Александър Сано призна в ефира на предаването "Жените говорят", че по време на престоя си в "Къртицата" много му е липсвала половинката му Нели и след излизането от шоуто е разбрал, че още повече я обича и се радва, че ще се оженят официално скоро. Ава много често го питала кога ще предложи на майка й и предложението станало по Коледните празници. Нели Атанасова приела и така просто скоро се очаква събитието да бъде организирано.

[caption id="attachment_4909" align="aligncenter" width="300"]Александър Сано най-после ще нахлузи халката Александър Сано най-после ще нахлузи халката[/caption]

За формата "Къртицата" Александър Сано беше кратък. Каза, че е било полезно, интересно, не съжалява за участието си и много благодари на всичките си почитатели и други хора, които са го подкрепяли постоянно. По същото време пък Нели Атанасова танцуваше в предаването "Денсинг старс" по Нова ТВ. Явно както често се случва с влюбените, с раздялата между двама души се разбира колко много си липсват и сега Сано признава, че връзката им е много по-силна и са щастливи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.