Андреа плака на рождения си ден! Вижте кой я нарани!

https://goreshto.net/novini/andrea-plaka-na-rozhdeniya-si-den-vizhte-koy-ya-narani/49170 Goreshto.net
Андреа плака на рождения си ден! Вижте кой я нарани!

Рожденичката Андреа плака навръх празника си!

Русокосата фурия Андреа избухна в плач навръх рождения си ден. Певицата не сдържа сълзите си и се разплака малко преди да й поднесат тортата с нейния лик. А причината за това не беше някой подпийнал клиент на заведението, а самият Кубрат Пулев.

Без да се съобразява, че това е най-важният ден в живота на любимата му, боксьорът се нацупил и отправил няколко гневни реплики към Андреа. Най-вероятно повод за скандала е целувката, която певицата разменила със стилиста си, при това за снимка, пише Хотарена.нет.

andreaТъжното лице на Андреа личи и на много от фотосите, публикувани в мрежата от самата нея. А първите, които го забелязаха, бяха многобройните й фенове. Някои от тях директно попитаха певицата защо изглежда така и кой я е наранил.

Разбира се, отговор от нея не последва, но източници довериха, че действително виновникът за плача на блондинката е Кубрат Пулев.

За щастие, кавгата между двамата преминала сравнително бързо и Кобрата дори поискал извинение от половинката си.

В крайна сметка останали само забавленията и купонът на максимум, а рамо до рамо с Андреа през цялата нощ танцуваше и съблазняваше мъжете най-добрата й приятелка моделът Моника Валериева.

Как ли ще отрази партито общата им врагиня Николетка?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.