Андрей Слабаков с чудовищно разкритие за боя с Юлиан Константинов: Щях да го смачкам! (цялата истина тук)

https://goreshto.net/novini/andrey-slabakov-s-chudovishtno-razkritie-za-boya-s-yulian-konstantinov-shtyah-da-go-smachkam-cyalata-istina-tuk/49751 Goreshto.net
Андрей Слабаков с чудовищно разкритие за боя с Юлиан Константинов: Щях да го смачкам! (цялата истина тук)

Андрей Слабаков проговори за боя с колегата си и приятел Юлиан Константинов!

Страшен скандал с предаването "Аз обичам България" разтърси медиите вчера. Когато излезе информацията, че оперният певец Юлиан Константинов е бил отстранен от шоуто, тъй като скочил на бой на Андрей Слабаков. От години двамата са капитани на противниковите отбори и неведнъж в ефир е имало словесни престрелки помежду им. Въпреки това обаче Слабаков и Константинов си оставаха добри приятели. До вчера, когато стана ясно, че певецът е бил уволнен заради сбиване. Нервите му не издържали и дори се наложило да спрат записа на предаването, защото Юлиан предприел физическа саморазправа срещу Андрей Слабаков. Константинов подозирал, че победата на отбора на Слабаков е нагласена и нищо не било в състояние да спре агресията и гнева му. Това беше съобщено вчера като причина за смяната на певеца с актьора Иван Ласкин. Истината обаче се оказа друга. Действително Константинов е изпускал нервите си и се е стигало до скандали с участниците и със Слабаков. Но боят между двамата е силно преувеличен. "Щях да го смачкам, бе. Какъв бой, какви пет лева?! Кой може да си представи, че Юлиан или който и да било друг, ще ми скочи, а аз ще си седя и плета шошони. Като всеки мъж ще реагирам и щеше да стане мазало. Самият той ще направи същото, ако някой му посегне. Това е мъжка реакция, нищо повече. Но бой не е имало и няма да има. С Юли отношенията ни са прекрасни", отсече Андрей Слабаков. Той обясни, че в момента се разбира с Иван Ласкин нито по-добре, нито по-зле отколкото с предишния си съперник. Всичко друго са лъжи и спекулации. "Това е шоу. Игра, която забавлява зрителите и ги кара да се замислят, да научават различни неща. Тъпо е някой отново да иска да превърне всичко в нелеп скандал и панаир", заключва режисьорът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.