Анелия и Криско са във война

https://goreshto.net/novini/aneliya-i-krisko-sa-vav-voyna/49199 Goreshto.net
Анелия и Криско са във война

Анелия и Криско не се понасят

Анелия и Криско имат стара вражда. По време на наградите на Box TV двамата си размениха хапливи реплики, пише „Лайфстайл”. При обявяване на една от номинациите Криско се обръща към Анелия с „Теб как те номинираха тук”, а тя отвръща с „Аз съм всичко и навсякъде”.

Всъщност колегите отбелязват, че враждата между Анелия и Криско датира от около година преди това, когато Анелия имала идея да изпълни парче с хип-хоп елементи и се обърнала към въпросния рапър. Той приел предложението, но поискал от фолк изпълнителката шест хиляди, за да й напише музикален хит. Това се видяло много висока сума за услугата и му отказала.

[caption id="attachment_3180" align="alignright" width="300"]Krisko-Aneliya Анелия и Криско са открита вражда[/caption]

За Анелия често пъти колежки са споделяли, че е доста пресметлива, винаги си прави сметката и е много внимателна с финансите си, разбра Goreshto.net. Криско пък смята, че на рап и поп български изпълнители може да вземе три хиляди, но на певици от поп-фолк средите мисли, че може да им поиска двойно повече, защото те обикновено взимат много по-големи хонорари от останалите в музикалния бранш. 

Сигурно дует между Анелия и Криско ще бъде много интересен. Той е изключително популярен в момента и има много хитове, придружени с огромен брой фенове. Анелия пък винаги се е опитвала да излезе от ориенталското чалга звучене и да предлага на почитателите си много по-нестандартни поп-фолк изпълнения. Тя имаше един много успешен дует с Миро преди години, правила е музикални проекти и в други стилове, но си е неизменна част от ТВ Планета и компанията на Митко Димитров.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.