Англия гърми: Чудовищно разкритие за Меган Маркъл в навечерието на Нова година! (ще има ли сватба + снимки)

https://goreshto.net/novini/angliya-garmi-chudovishtno-razkritie-za-megan-markal-v-navecherieto-na-nova-godina-shte-ima-li-svatba-snimki/50222 Goreshto.net
Англия гърми: Чудовищно разкритие за Меган Маркъл в навечерието на Нова година! (ще има ли сватба + снимки)

Това разкритие за Меган Маркъл и то от най-близкия й човек разтърси британците!

19 май 2018-та година - тази е датата, на която е насрочена сватбата на Меган Маркъл и принц Хари. Седмици след официалното обявяване на годежа им, медиите не дават мира на влюбените. Двамата успяха да изместят дори Кейт Мидълтън и принц Уилям по интерес от страна на поданиците на Кралството. Чаровната актриса успя да спечели симпатиите на британците още като гадже на принц Хари. Затова и днес шокът на милиони е двойно по-голям. Както знаем, каката на Меган Маркъл - Саманта влезе в полезрението на пресата със "заяждането" с бъдещия си зет. 52-годишната дама се засегна от коментар на принц Хари, че Меган най-после ще се радва на наистина голямо семейство. Хари визираше голямата кралска фамилия в Бъкингам и каза това съвсем добронамерено на Коледа. Каката на Меган Маркъл обаче се обиди и излезе с открито обръщение в Туитър. Което гласеше, че актрисата винаги е имала и има голямо семейство и невероятен род. "Чичовци, лели, братя, сестри, братовчеди - Меган е имала всичко. А нашият баща е прекрасен, той ни накара да имаме две къщи", написа Саманта. Не това обаче е поводът медиите да изригнат. А фактът, че сестра й сподели обидата си от нея. По думите на Саманта, откакто Меган тръгнала да се бори за кариера в Холивуд, тя се отчуждила от близките и семейството си, съобщи агенция Блиц. Саманта коментира още през лятото, че актрисата не е това, за което се опитва да се представи. По думите й, които потресоха цяла Англия, Меган от малка е искала да е принцеса. И принц Хари не е голямата й любов, а просто средство за бързо постигане на целите, цитира Блиц. Този шок, предизвикан от най-близкия човек до Маркъл, разбираемо изправи на нокти Великобритания. Дали твърденията отговарят на истината и каква ще е реакцията на желязната кралица Елизабет Втора?! Към днешна дата това се превръща в тема номер едно на Острова, а Меган тепърва ще трябва да се доказва отново пред бъдещите си поданици.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.