Англия гръмна: Принцеса Даяна не е умряла в катастрофата! (ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ)

https://goreshto.net/novini/angliya-gramna-princesa-dayana-ne-e-umryala-v-katastrofata-shokirashti-razkritiya/49960 Goreshto.net
Англия гръмна: Принцеса Даяна не е умряла в катастрофата! (ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ)

Принцеса Даяна се е споминала по друг начин, смятат някои медии!

Английската преса гръмна с новината, че принцеса Даяна не е починала в автомобилната катастрофа във Франция. Нейната смърт е дошла по-късно. Според британски таблоид, Лейди Ди е била още жива и дори настанена в болница, след което следите й изчезват. Официално е обявено, че тя е починала на място при инцидента. Тази версия подклажда съмнението, че принцеса Даяна е била убита, както се говори отдавна. Ако се приеме за вярно, то най-вероятно е станала жертва на наемен убиец. Именно такъв е прерязал спирачките на автомобила, който катастрофира във фаталната нощ на 31 август 1997 г. Дали обаче същият е довършил делото си или друг го е сторил, остава загадка. За пред медиите тогава е обявено, че принцеса Даяна и мъжът с нея в онази вечер са починали по време на катастрофата. Не е ясно как е било потулено всичко след това и фактът, че жената на Чарлз е в болница. По всяка вероятност убийците са имали перфектен план, който са следвали. В него е влизал и вариант Даяна да оцелее след инцидента. Затова са били подготвени за това и организацията е била на много високо ниво. Говори се отдавна, че зад всичко това стои кралската фамилия. Елизабет Втора не можела да понесе, че в семейството ще има развод и предпочела синът й да се води вдовец, вместо разведен. Според последните разкрития обаче, кралицата може дори да не е знаела за плана срещу принцеса Даяна. Сигурни източници твърдят, че мъжът й принц Филип е движил всичко по убийството на своята снаха. Фактите, за жалост, са такива, че Даяна няма как да се върне, за ужас на Уилям и Хари. Вече обаче е сигурно, че е била убита и не става дума за нищо случайно. Нещо, което е много жалко, защото хората, които са я убили, най-вероятно днес спят спокойно.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.