Ани Цолова си намери работа: Не е за вярване къде и какво ще прави! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/ani-colova-si-nameri-rabota-ne-e-za-vyarvane-kade-i-kakvo-shte-pravi-oshte-podrobnosti/50291 Goreshto.net
Ани Цолова си намери работа: Не е за вярване къде и какво ще прави! (още подробности)

Ани Цолова най-после си намери работа след уволнението от Нова ТВ миналата година!

Топ лицето на Нова телевизия или по-точно бившото топ лице Ани Цолова най-после си намери работа. Журналистката и любимка на болшинството зрители беше неочаквано свалена от ефира на сутрешния блок миналата година. Ръководството на медията излезе с обяснение, че видиш ли, тя не била уволнена, а щяла да прави лайфстайл предаване. Е, от подобно предаване няма и следа вече половин година и повече по-късно. А и, честно казано, никой не си представяше Цолова да разказва за купоните на Виповете или гащите на Преслава. Явно това беше просто заблуда, която да преустанови питанията и любопитството на зрители и колеги от гилдията. Както знаем, Ани Цолова изживя доста тежко периода на безработица като за известно време се върна дори в родния Плевен. Когато пак се прибра в къщата си в Драгалевци обаче, тя се затвори у дома и дори съседите не я мяркаха навън. Ето, че днес най-после водещата си намери работа, пък... макар и само за един ден. Не е за вярване какво ще прави тя. Ани Цолова ще изкара някой лев като водеща на симфоничен концерт в родния Плевен. И това беше съобщено официално. Концертите, един от които ще води журналистката, се правят в края на всяка музикална учебна година към "Фортисимо в клас". Тази година въпросните концерти ще се изнесат в пет български града като част от образователната програма. Първият концерт ще бъде в столицата на 28 март в зала "България" с водещ Сашо Кадиев. А на 20 април ще бъде концертът в Плевен и плевенската филхармония, където Ани Цолова отново ще застане пред публика след националния ефир. Диригент на концертите ще бъде големият Максим Ешкенази. Дотук всичко звучи прекрасно, защото подобен род мероприятия са изключително нужни на културата у нас. Друг е въпросът обаче, че дейна и амбициозна личност като Ани Цолова се нуждае от наистина сигурно и сериозно поле за изява.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.