Ани Салич: Правете си такава вода вкъщи и няма да боледувате! (сподели в профила си откритието на велик учен)

https://goreshto.net/novini/ani-salich-pravete-si-takava-voda-vkashti-i-nyama-da-boleduvate-spodeli-v-profila-si-otkritieto-na-velik-uchen/50280 Goreshto.net
Ани Салич: Правете си такава вода вкъщи и няма да боледувате! (сподели в профила си откритието на велик учен)

Ани Салич сподели революционната рецепта за лечебната вода в своя профил!

Лицето на новините по Нова телевизия Ани Салич често пъти споделя мнението си по различни теми или дава полезни съвети на последователите си в мрежата. Един от постовете й, които наистина си заслужават вниманието, е този за лечебната вода. Която всеки може да си прави у дома, съвсем лесно и бързо. И благодарение на която гарантирано ще се предпазим от болести, дори и от най-тежките. Самата журналистка отдавна следва съветите на великия учен д-р Неумивакин, работил дълги години по опазване здравето на космонавтите в орбита. Книгите, трудовете и признанията за откритията му са безбройни. Сред тях обаче най-ценно си остава окритието за лечебната вода или още наречена жива вода. Само с нея, без никакви други илачи, можем да запазим здравето си желязно. Както и да се излекуваме от вече налегнали ни болежки. Д-р Неумивакин, а заедно с него вече и Ани Салич, са убедени, че водата, която се продава по магазините не е чистата вода. Водата в бутилки е твърде киселинна, с PH около 6,5-7. А за здравето на организма ни е нужна настина чиста вода. Оказва се, че тя се прави много бързо и лесно. Трябва само да си налеем в едно шише или голяма кана вода от чешмата. Правим го вечерта и оставяме така водата да престои до другата сутрин. На сутринта хлорът в нея вече ще се е утаил, дори и да не го виждаме с просто око понякога. Без да разклащаме съда, за да не върнем обратно утайката, отливаме около половината или две трети от водата в друг съд. Слагаме отлятото на котлона и го включваме, за да може водата да кипне. Важното е да не я оставяме да кипне изцяло, а да изчакаме да дойде до състоянието на дребни мехурчета.

"Това състояние се нарича "студено кипене", което напълно запазва структурата на водата и това продължава за цяло едно денонощие. Точно тази вода е така ценна и необходима на клетките, а оттам за здравето ни", казва Ани Салич.

Пиейки от нея, клетките ни не губят енергия за пречистването на водата в организма ни. И по този начин възвръщат здравето и силата на цялостната ни имунна защита. Методът е доказан и признат отдавна, затова ако искате, го изпробвайте и вие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.