Антония Петрова се похвали с прощъпулника на сина си! (ето какво хвана малкият)

https://goreshto.net/novini/antoniya-petrova-se-pohvali-s-proshtapulnika-na-sina-si-eto-kakvo-hvana-malkiyat/50933 Goreshto.net
Антония Петрова се похвали с прощъпулника на сина си! (ето какво хвана малкият)

Антония Петрова не спира да залива мрежата с информация и снимки на сина си Благовест Батинков!

Бившата Мис България Антония Петрова откакто роди не спира да залива социалната мрежа със снимки и данни за отрочето си. Направи го и днес, но този път поводът наистина си заслужава. Оказа се, че синът й от доктор Ивайло Батинков - малкият Благовест Батинков, е получил своя прощъпулник. Някогашната миска отдавна вече се постара да уведоми целия свят, че детето е проходило едва на 9 месеца, което си е рядко срещано. И днес то вече хвана в ръчички избраните предмети според обичая. Ето как се похвали гордата Антония Петрова и какво разкри за своя първороден наследник: "Приятели, споделяме с вас изключително емоционален и съкровен за нас, семейство Батинкови, момент - Прощъпулникът на първородния ни син! Благовест Ивайло Батинков проходи в началото на 9 месец. И както повеляват традициите му направихме Прощъпулник по стар, бански обичай! Спазени бяха всички традиции типични за Банско и региона! Бест си избра 3 предмета: портфейл - наречен за бизнесмен; химикал- за директор и ортопедичен инструмент - за лекар, ортопед! Като цяло той избра да следва стъпките на баща си Ивайло Благовестов Батинков, от което мама и тате сме много щастливи! Бъди ни благословен, сине! Тичай по пътя на живота и никога не се спъвай и не спирай! Бъди пръв и водач и лидер, нека хората те следват! Ние ще бъдем винаги до теб!", похвали се преди минути в мрежата Антония Петрова. Сега ще видим дали коментарите под поста й ще бъдат преобладаващо добри, или хейтърите отново ще я захапят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.