Архангел Михаил помага на всички: Изречете от сърце тази молитва, намесата му е незабавна! (след нея кажете няколко думи от себе си)

https://goreshto.net/novini/arhangel-mihail-pomaga-na-vsichki-izrechete-ot-sarce-tazi-molitva-namesata-mu-e-nezabavna-sled-neya-kazhete-nyakolko-dumi-ot-sebe-si-2/50102 Goreshto.net
Архангел Михаил помага на всички: Изречете от сърце тази молитва, намесата му е незабавна! (след нея кажете няколко думи от себе си)

Архангел Михаил помага и закриля всички, дори и тези, които не знаят кой е той!

Днес е Архангелов ден! Голям празник, на който почитаме "меча Господен" и Божий застъпник архангел Михаил. Велика е неговата сила и защита на православните християни. Това, което може би не всеки знае обаче е, че архангел Михаил чува и помага абсолютно на всеки. Отзовава се във всеки един случай, стига да го повикаш и да го помолиш за помощ с чисто сърце. Дори и да не знаете кой точно е архангел Михаил, той ще ви даде подкрепата си незабавно. Стига само да го позовеш и да му дариш най-важното - своята любов и доверие.

Многократно е доказано, че архангел Михаил преобръща живота ни и помага в най-тежки и на пръв поглед безнадеждни ситуации. Стига само да помислиш за него, да го призовеш в мислите си.

Трябва обаче да запомним едно - винаги и всякога да молим архангел Михаил с чисто сърце, защото той мигновено улавя задните и нечисти мисли. Затова и ако някой човек има целта да навреди някому, то неговите желания се блокират. Никоя ангелска сила няма да нанесе вреда. Защото са отражение и олицетворение на безкомпромисната и мощна висша справедливост. Днес, до полунощ, изчетете спокойно и задълбочено тази молитва към архангел Михаил. Тя е била написана в Чутовия манастир, намиращ се край Кремъл. Манастирът днес вече не съществува, но силните и велики думи са запазени. Важно е след прочита на самата молитва, да изречете и няколко думи от вас. Такива, които идват директно от душата ви, без да са наизустени или изчетени. Оформете в ума си най-голямото свое желание и молба и ги споделете с Него - простичко и откровено. Той със сигурност ще ви помогне и то по-бързо от очакваното. А ето го първо текста на самата молитва за избавление и всякакво зло: О, Господи Боже Велики, Царю Безначален! Прати, Боже, твоя архангел Михаила! Нека дойде на помощ на раба твоя смирен (името), за да ме предпазва от враговете видими и невидими! О, Господен архангел Михаиле, излей миро върху раба твой (името). О, Господен архангеле, съкрушителю на демоните! Спри всички врагове, които се изправят пред мен, превърни ги в овци и ги пръсни като прах на вятъра. О, Господни велик Михаиле, шестокрили водителю на всички херувими, ангели и серафими! Бъди ми помощник в обидите, в скърбите, в тъгата, по пътеките и в пустините, бъди ми тихо пристанище в реки и морета! Избави ме от цялото зло на дяволите! Чуй молитвата на този, който те призовава и проси твоята помощ. Ускори помощта си към мен, поведи ме със силата си към животворящия кръст Господен. Амин. О, Велики Михаиле, помогни на мен, грешния раб Божи (името)! Спаси ме от трусове, потопи, от огън и меч, от враговете лъстиви, от бури, нашествия и от Лукавия. Избави ме, велики Михаиле, сега и завинаги! Амин! [caption id="attachment_10599" align="aligncenter" width="365"] Велик е архангел Михаил![/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.