Арогантен и суров ли?! Вижте какво направи Слави за Мартина!

https://goreshto.net/novini/aroganten-i-surov-li-vizhte-kakvo-napravi-slavi-za-martina/49249 Goreshto.net
Арогантен и суров ли?! Вижте какво направи Слави за Мартина!

Слави Трифонов показа, че видът му няма нищо общо със същността!

Арогантен, себичен и суров - това са по-голяма част от определенията за шоумен номер 1 Слави Трифонов, както сред народа, така и сред екипа му в "Шоуто на Слави". Дали обаче това е така?! Ако съдим по последната му постъпка - твърдо не! Очевидно видът на Слави няма нищо общо със същността му. Която е мека и нежна като перце.

[caption id="attachment_3661" align="alignright" width="300"]Слави показа, че има и друга, скрита страна Слави показа, че има и друга, скрита страна[/caption]

Това стана ясно от постъпката му към любимата Мартина Огнянова, заради която Слави направи нещо неприсъщо за него. Той заряза шоуто, без да предупреди никого и отпраши с балерината в неизвестна посока. За да й подари незабравима почивка и романтични изживявания.

От петък Слави не се е вясвал в "Шоуто на Слави", а го заместват сценаристите му. Дори и те обаче не са наясно къде е отишъл шефът им, защото той пазел всичко в пълна тайна.

"Слави стана ултра затворен, когато се касае за личния му живот и за Мартина. И такъв го направиха медиите, които намират начин да го снимат и да се напъхат в живота му, дори и да е на хиляди километри извън родината. Разбираемо е да крие и да не казва къде е завел половинката си, за да може поне десетина дни да се наслади на спокойствието, от което е лишен години наред", обясняват хора от екипа на предаването.

Предполага се обаче, че Слави и Мартина са отишли на някое екзотично място, защото любимата на Дългия обожавала слънцето, морето и ситния пясък. Вероятно те са избрали за своя дестинация някой от колоритните острови, но кой точно е той, ще си остане мистерия. Разбираемо!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.