Асен Блатечки не може да укроти жена си: Катерина побесня от гняв!

https://goreshto.net/novini/asen-blatechki-ne-mozhe-da-ukroti-zhena-si-katerina-pobesnya-ot-gnyav/49293 Goreshto.net
Асен Блатечки не може да укроти жена си: Катерина побесня от гняв!

Асен Блатечки се чуди какво да направи, за да оправи нещата със съпругата си!

Любимецът на тийнейджърките - актьорът Асен Блатечки се видя в чудо и не знае какво да направи, за да укроти съпругата си. Катерина Горанова, която също е актриса, побесня от гняв. Макар че този път благоверният й няма никаква вина, или поне така изглежда на първо четене.

Катерина Горанова се нахвърлила върху Асен Блатечки с упреци и недоверие, породени от отношенията му с Ваня Цветкова, с която журират заедно в шоуто "България търси талант". След като цялата страна гръмна с новината, че Ваня Цветкова е влюбена в Асен Блатечки, а и тя самата не пропуска предаване, без да го покаже, Катерина излязла от кожата си. Това разкриха близки до актьора, свидетели на кавгите му със законната съпруга.

[caption id="attachment_3990" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки се чуди как да успоки жена си Катерина Асен Блатечки се чуди как да успоки жена си Катерина[/caption]

Катерина Горанова била категорична и поставила ултиматум на Асен Блатечки, че или ще стои по-далеч от Ваня Цветкова, или с брака им е свършено окончателно. Гневът на Катерина е напълно оправдан в случая, тъй като само преди известно време тя и Асен Блатечки живяха разделени, заради множеството му забежки.

След като търпя години наред женските набези към мъжа си и си затвори очите за не една от неговите изневери, Катерина Горанова се измори. А влюбената и застаряваща Ваня Цветкова й дойде като капак на всичко.

"Катерина е отлично запозната със способността на Ваня да омайва мъжете, както и с факта, че тя не се отказва и не се спира пред нищо. А като знае и колко слаби са ангелите на Асен, лесно е човек да разбере позицията й", коментират източниците. Макар да са убедени, че в този случай Асен Блатечки няма никаква вина, тъй като дори не гледал на Ваня Цветкова като на жена, а единствено като на колега.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.