Айде, взеха се: Мария Игнатова и Рачков сключиха граждански брак! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/ayde-vzeha-se-mariya-ignatova-i-rachkov-sklyuchiha-grazhdanski-brak-vizh-tuk/50474 Goreshto.net
Айде, взеха се: Мария Игнатова и Рачков сключиха граждански брак! (виж тук)

Честито семейство на Мария Игнатова и Димитър Рачков!

Хайде, разгеле! Случи се! Мария Игнатова и Димитър Рачков най-после са истинско семейство. След толкова години заедно и купища перипетии, двамата сключиха граждански брак. Това разкри лично братът на актьора Петър, който също е присъствал на сватбата. Само по себе си, това е своего рода сензация, тъй като знаем, че Димитър Рачков и брат му не си говореха от доста време. Водещият на "Господари на ефира" и "Като две капки вода" се разочарова от Петър и вдигна ръце от него, след като безкрайно много пъти го измъкваше от неприятности. Припомняме, че Петър неведнъж си имаше проблеми със закона, но това сега е друга тема. Връщаме се на сватбата на Мария Игнатова и Димитър Рачков, която се състоя преди около две седмици. Венчавката е била тайна и на нея са присъствали само неколцина близки приятели и роднини на двойката. Очаква се, че подобно на Светлана и Християн Гущеров, двамата ще направят второ тържество, вече пищно и голямо, с много гости. На него обаче също едва ли ще присъстват медии. Просто, защото Рачков и настоящата му вече съпруга доста се напатиха от клюките за тях през годините. Както знаем, те бяха разделени от 2017-та и то заради прегрешения на Мария Игнатова. Тя беше уловена в забежка с атлета Енчо Керязов, който обаче бързо я разкара и се върна при жена си. А Мария усети, че друг няма да я обича и търпи така, както го правеше години наред Митко и бързо подви опашка. Комикът я прие обратно, защото още силно я обича, но постави и условието връзката им да претърпи развитие. Е, очевидно това е първата крачка към въпросното развитие - двамата вече са законно семейство. А за следващата се сещаме веднага - едно дете, което да ги радва и да ги сближи още повече. Честито и много здраве и щастие на младоженците!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.