Баба Ванга завеща на България най-добрата билка! Малцина знаят до какво отслабване води тя (ето как се прилага)

https://goreshto.net/novini/baba-vanga-zaveshta-na-balgariya-nay-dobrata-bilka-malcina-znayat-do-kakvo-otslabvane-vodi-tya-eto-kak-se-prilaga/49711 Goreshto.net
Баба Ванга завеща на България най-добрата билка! Малцина знаят до какво отслабване води тя (ето как се прилага)

Баба Ванга е известна със своите лечебни способи! Някои от тях са пазени в тайна години наред!

Баба Ванга си отиде преди над 20 години, но завещанието й за България е вечно. Сред него има уникална билка за отслабване, с която човек достига бързо до теглото, което желае, научи Goreshto.net. Става въпрос за омайничето, което баба Ванга определя приживе като лечебно чудо за наднормено тегло. То се прилага по интересен и много лесен начин. Нужен е голям съд, който се пълни с вода. В нея се накисват 100 гр. омайниче. Всичко трябва добре да заври. Когато това стане, съдът не се маха от котлона още поне 5 минути, а се чака течността да кипне. После вече се оставя всичко да изстине. Като се случи, се прецежда. Така вече имаме готова отвара за отслабване. Тя обаче се прилага външно. С нея се правят бани. Тялото се облива обилно с течността, но само след къпане. Важно допълнение е към баните с омайниче да се пие запарка с маточина. Тя трябва да се приема преди всяка баня. По принцип най-добре е процедурата да се прави вечер, преди да си легнете. Баба Ванга е оставила доказателства за ефекта на този метод за отслабване. Тя е успяла да свали излишните килограми на не един и двама свои пациенти. Всичко е документирано в нейните записки. Според тях, чрез бани от омайниче и запарка от маточина може да се сваля по 1 кг. дневно. Процедурата може да се прилага най-много 3 дни поред. Ако желаете по-голям ефект, просто почивайте на всеки 3 дни с 1 ден и после пак продължавайте със следващите 3 поредни. Така може да се продължава колкото искате. Твърди се, че самата баба Ванга е изпробвала този метод върху себе си и така се е убедила, че той действа. Тя го е завещала, но едва наскоро рецептата е била открита сред вещите й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.