"Бабичка" се хвърли на футболна звезда

https://goreshto.net/novini/babichka-se-hvarli-na-futbolna-zvezda/49182 Goreshto.net
"Бабичка" се хвърли на футболна звезда

Ким Катрал си прилича със Саманта Джоунс

Филмовата звезда Ким Катрал гори за мъжки ласки и на 57 години. Това тя разкри в Twitter, разбра Goreshto. net. Там тя написа, че от години си пада по футболиста Стивън Джерард и много би искала да го опознае по-отблизо.

Въпреки че е на 57 години, голямата слава споходи Ким чак в края на 90-те години, когато започнаха снимките на хитовия "Сексът и градът". Тогава в ролята на разкрепостената дама на средна възраст Саманта Джоунс, Ким пожъна много успехи и стана известна по цял свят.

[caption id="attachment_3027" align="aligncenter" width="300"]Samanta Саманта Джоунс в действие и на 57[/caption]

Влечението на Катрал към Джерард е отдавна. Тя и друг път е писала, че би "изяла" Стиви Джи. Халфът на Ливърпул е с 24 години по-млад от телевизионната звезда, но това не винаги е пречка. От прочутия сериал Ким е научила доста теоретични неща за любовните ласки, така че Стивън не трябва да се дърпа особено.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.