България омезрена на 24 МАЙ: Ученичка преби майка си на улицата! (ЧУДОВИЩНОТО ВИДЕО разбуни мрежата - виж тук)

https://goreshto.net/novini/balgariya-omezrena-na-24-may-uchenichka-prebi-mayka-si-na-ulicata-chudovishtnoto-video-razbuni-mrezhata-vizh-tuk/49793 Goreshto.net
България омезрена на 24 МАЙ: Ученичка преби майка си на улицата! (ЧУДОВИЩНОТО ВИДЕО разбуни мрежата - виж тук)

Това потресаващо видео накара мрежата да изригне навръх 24 май!

Днес, на 24 май - празникът на родната просвета и култура, Денят на славянската писменост, България изтръпна. Защото наред с патриотичните постове и гордост от делото на Светите братя Кирил и Методий, страната ни беше потресена от нещо чудовищно. Момиче, на видима ученическа възраст, преби собствената си майка. Зверството се разигра насред оживена улица в Плевен. И бе заснето от случайни очевидци. Клипът обикаля интернет пространството с бясна скорост, а коментарите под него са повече от показателни. Народът е бесен, отвратен и отчаян от реалността, която ни заобикаля от години насам. И става все по-брутална. Както и сами ще видите, родителката на девойката ходи след нея и се опитва да й обясни нещо. Кротко при това. Жената нито веднъж не посяга на отрочето си, не го докосва дори. С изключение на моментите, в които се отбранява и се пази от жестоките удари и ритници на детето, което е родила и отгледала. Момичето крещи в несвяст, видимо изпаднало в истерия. И първо бръска и бута, а след това започва със злоба да бие и рита родителката си. Българите изстинаха пред тези кадри като един от въпросите в коментарите бе защо този, който е снимал, не се е намесил. Не е разтърсил здраво това същество (трудно е да го наречем човешко). И не е помогнал на жената. "Каквото и да е направила тази жена, тя е родител, за Бога! Как е възможно дете да бие родителите си. И тук не става дума за цигани, макар че и те са по-уважителни към тези, които са им дали живот. Щом стигнахме дотук, всичко е изгубено". "Малка пикла! Да бях там, щях да й покажа аз. С два шамара така щях да й укротя истерията, че ще ме помни до живот". "Горко на България щом започна да ражда и възпитава такива деца. Нищо добро не ни чака оттук нататък. Мъчно ми е да го констатирам на велик празник като днешния, но е истина. Срам ме е от хората, които са дали живота си за народ като нашия" - това са само малка част от коментарите, които заляха мрежата и продължават да я заливат с бясна скорост.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.