България в шок от думите на ген. Мутафчийски! (кое го провокира да избухне)

https://goreshto.net/novini/balgariya-v-shok-ot-dumite-na-gen-mutafchiyski-koe-go-provokira-da-izbuhne/51394 Goreshto.net
България в шок от думите на ген. Мутафчийски! (кое го провокира да избухне)

Ген. Мутафчийски действително мина границата, но записът на Бенатова видимо е манипулиран!

Снощи социалните мрежи буквално прегряха и гръмнаха от "скандалното" интервю на Миролюба Бенатова с ген. Мутафчийски. Особено в края му, когато видимо вбесен, шефът на ВМА избухва: "Очаквам много да измрат. Ама яко да измрат. Ей сега ще видиш"... На първо четене човек си казва, че генералът или се е побъркал, или се е взел за Господ. Но втори поглед ясно показва, че видеото е монтирано и то на няколко места. Картина и звук не съвпадат, а преди финалните думи на хирурга се наблюдава "рязане". Дефакто не е ясно какъв е бил предхождащият въпрос на Бенатова. Която обаче не си оставя коня в реката, а избухна с още коментари и разкрития в мрежата. "Не съм позволявала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подменя смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост. Но не отвърнах. Сега се опитват да подменят историята, приписвайки ми всичко, което направи той. Защо, бих се питала по друго време и на друго място. Сега знам отговора. И знам защо той от вратата ме посрещна с думите:"Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?", разкри Миролюба Бенова часове след като скандалното видео обиколи нета. До момента няма отговор и коментар от шефа на ВМА, но се надяваме, че такъв няма да закъснее, пише сайтът Разкрития.нет.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.