Бареков: Ето ги лъжите и манипулациите на кандидатите за кметове! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/barekov-eto-gi-lazhite-i-manipulaciite-na-kandidatite-za-kmetove-vizh-tuk/50867 Goreshto.net
Бареков: Ето ги лъжите и манипулациите на кандидатите за кметове! (виж тук)

Николай Бареков отново изригна по повод предстоящите кметски избори!

Бившият евродепутат Николай Бареков така и не успява да си хареса избраник от множеството кандидати за кмет. Изборите са само след броени дни, в неделя, но Бареков не спира да пише и публикува критики и остри политически коментари. Ето какво сътвори той този път като само преди часове постна мнението си публично в мрежата. Не можем да отречем обаче, че си има последователите и те не са никак малко: "Ето няколко широко употребени лъжи и манипулации от кандидатите на тези избори, които народ и медии безкритично приемат със звучното “Блеееее”: 1. “Няма леви и десни тротоари” 2. “За мен гласуват хората, а не партии” 3. “Ще спра Прайда, защото съм нормален човек” 4. “Ако падне София, пада и тиранинът” 5. “Не съм нито ляв, нито десен кандидат” 6. “Изберете ме, за да спра корупцията” 7. “Изберете ме, за да спрем комунистите” 8. “Аз съм независим кандидат” Има и още бисери (безумия), които вие, мислещите, сами може да си допишете. Всъщност основно кампанията се състои само от подобни безумия. Но, ако определен кандидат изрече две или повече от тези обидни за интелекта ни лъжи, не гласувайте за него. Той откровено ни се подиграва", заяви Николай Бареков. Като по-късно допълни и следното: "Според ЦИК “Костинброд 2” бил невъзможен. Но не уточняват КОЙ Костинброд имат предвид. Този истинския ли с кражбата на бюлетините и с двойните дъна или онзи измисления на Цветанов, наречен от баджак медиите “Костинбродската афера”?", гневи се бившият евродепутат.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.