Бареков ужаси: От другата седмица гетата ще взривят държавата! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/barekov-uzhasi-ot-drugata-sedmica-getata-shte-vzrivyat-darzhavata-vizh-tuk/51206 Goreshto.net
Бареков ужаси: От другата седмица гетата ще взривят държавата! (виж тук)

Николай Бареков предвижда апокалиптична картина от гетата!

Буквално апокалиптична картина предвижда бившият евродепутат Николай Бареков във връзка с коронавируса и гетата у нас. Ето какво заяви той преди часове:

"Гетата посяха. От другата седмица ще взривят държавата. Никоя мисирка не говори за гетата, но скоро те ще избухнат със силата на пролетния вятър. С многобройни барикади! Ще избухват седмици наред.

Лошото е, че ще търсят много късно помощ по болниците и ще стане като в Ухан. Но няма да идват с линейки, а ще шурмуват с коли, кучета, каруци и тумби кашлящи роднини, деца, бебета...МВР и мижавата армия надали ще удържи. Ще дойде време за частни милиции и отряди между граждани. Вероятно ще има последни КПП -та на километри от големите болници. Кой ще ги пази? Труден въпрос. Гетата преливат от хора. Върнаха ги от Западна Европа, от центъра на заразата в Италия, Испания и Белгия, където нашите тукашни гета държаха центъра на градовете и услугите. Държаха бизнесите с най-мръсната дейност. България ще изуми и ужаси дори Европа с взрива си, поради факта, че нашият народ се беше спасил в чужбина от мизерията и безработицата тук. Сега ги върнаха заразени, болни, за да понесем заедно с Гетото цялата тежест на кризата с болното ни и източено здравеопазване. Дали Германия ще праща самолети за умиращите българи, както прави за французите? Бойко, държиш ли връзка с бабата от Дрезден? Гешев, мародерствата по селата ще бъдат ли пак приоритет? Че май мародерите ще вилнеят скоро и в любимите за "умните и красивите" квартали. Бойко шиел маски за ЕС, по-добре да шие униформи за цялото българско население, и детски.... Както казват от Щаба: лошото престои. Ама Щаба си няма грам представа какво е точно "лошото". "Ужасът" нашите доморасли премиери и генерали не са срещали очи в очи. Е, дойде и този миг. Аз го видях на няколко пъти. Не е добре", пророкува Бареков и дано да не се окаже прав.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.