Бареков втрещи: Да върнеш тихомълком хиляди заразени, това беше планирано! (виж как изригна)

https://goreshto.net/novini/barekov-vtreshti-da-varnesh-tihomalkom-hilyadi-zarazeni-tova-beshe-planirano-vizh-kak-izrigna/51257 Goreshto.net
Бареков втрещи: Да върнеш тихомълком хиляди заразени, това беше планирано! (виж как изригна)

Николай Бареков взриви с думите си в социалната мрежа!

Бившият евродепутат и телевизионер Николай Бареков изригна в социалната мрежа преди часове, а постът му с право разбуни духовете. А и как иначе, след като на практика обвини Щаба и правителството, че нарочно са пуснали заразени у нас: "Щабът и правителството видимо доволни, че половинчатите им мерки не сработиха и взривът на епидемията вече е на хоризонта. Гетата се оказаха техният верен съюзник във взрива. Планирано, според мен, бяха върнатати тихомълком хиляди заразени роми и гастербайтери от огнищата в Европа и бяха оставени безконтролно да сеят. Два месеца не, че не чуваха моите предупреждения, О, не, чуваха ги много добре, но вероломно са го планирали. Вие се сетете защо и кой на първия етап е доволен от Извънредно положение. Затова покриха и хинина без обяснения. Сега разбирам, че се канели с половин уста да пускат от Турция хиляди сънародници за предстоящия празник, а Турция в момента е огнището на Европа. Така разбирам аз "притесненията" на генерала с физиономия на тъжен Шаро. Питам аз: Не бяха ли затворени вече границите? Абе, вие нали уж бяхте затворили границата за трети страни, бе? Какви ги дрънка Шаро днес? Или Външно ще ги отвори в опит да засили огъня у нас, да напълни всички болници със здравно неосигурени тук и да удължи ИП до есента?? Вторият етап от кризата след ИП обаче ще отнесе както милиони бедни и гладни, така и главите на сегашното статукво. Да си го знаят много добре! Който сее бури, ще жъне тайфуни!", взриви мрежата с думите си Николай Бареков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.