Бареков взриви: Сега запалянковци ще убиват бабите си! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/barekov-vzrivi-sega-zapalyankovci-shte-ubivat-babite-si-vizh-tuk/51778 Goreshto.net
Бареков взриви: Сега запалянковци ще убиват бабите си! (виж тук)

Николай Бареков сериозно притеснен от заразата!

Силно притеснен от заразата с Ковид-19 у нас е бившият евродепутат Николай Бареков. Преди часове той заяви, че се изказва по темата вероятно за последен път, но ето какво алармира:

"Приятели, мисля повече да не пиша по темата, но за последно. Аз съм на 47, многодетен баща, шампион по плуване, без сериозни здравни проблеми, правя си два пъти годишно профилактични изследвания и през седмица тестове за COVID 19 за мен и цялото ми семейство, включващо и бебета.

Висок съм 198 см и тежа 125 килограма, основно мускули. Имам всички отвратителни ваксини на света и последните ми години минаха основно в джунглите на Африка, Южна Америка и Югоизточна Азия. Спортувам два часа всеки ден. Храня се що годе здравословно и рядко употребявам алкохол. Не пуша и не приемам стимуланти. Чуйте ме. Проблем с COVID 19 има и той няма да се реши лесно. Както и не се реши с ваксина и въпросът със СПИН вече почти половин век!... Както виждате сами, донякъде новият вирус надгради този проблем. Хронично болните и по-старите жители на планетата Земя още дълги години ще бъдат под този бич. Големи градове като Милано, Лондон и Ню ЙОРК с огромни популации от наркомани и хора от рискови имуногрупи дадоха най-много жертви. Виждал съм пораженията от ебола, малария, денга и спин на техен терен и гледката е страшна. Знам, че мнозина от вас вярват, че COVID 19 е конспирация и че Щабът шашка народа. Но не бъркайте некадърните и лъжливи власти у нас и по света с липсата на сериозен проблем. Масовите сборища, които продуцираха нашите управници, изключително разчитат на глупостта, чалгаризацията и простотията на младото поколение. Мачове с десетки хиляди фенове на всяка възраст и дискотеки с тийнеджърите, наблъскани като овце и плюещи си в устите, които после убиват бабите чрез заразяване, са добре планирана стъпка за отнемане на вашите и без това мизерни права. Казва ви го човек, който знае какво става по света и у нас и знам дори как да се лекувам с лекарствата, с които съм се сдобил от целия свят. Основното е Malaron, разбира се. От това, което чета нулевата група (моята) не би имала сериозен проблем, но група А и хората с болно сърце и жизненоважни органи са сериозно застрашени. Имунитетът ви не е застраховка, защото дори хората с прекалено силен такъв стават негова жертва. Свиквайте. Сдобихме се с голям невидим враг, който си има мисия. Предполагам каква, но затова по-нататък. Засега. Пазете се и разчитайте на себе си. Четете и анализирайте всяка стъпка на властите съобразно с вашия интерес. Мийте си ръцете и дръжте хигиена, защото етносът не е важен, важна е културата на етноса и на отделния човек. Животът се промени, влезте в час", призова Бареков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.